България Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат

...
България Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат
Коментари Харесай

Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат

България Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат По време на ръководството му има кавги, самият той разгласи решението си в този момент  Виолета Русенова 22 юли 2019, 20:37 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат
Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат
 Два пожара в София, пламтя и къмпинг
Два пожара в София, пламтя и къмпинг " Каваци "
 Автобус с деца катастрофира, има ранени
Автобус с деца катастрофира, има ранени
 Опит за хакерска офанзива в Комисията за отбрана на персоналните данни
Опит за хакерска офанзива в Комисията за отбрана на персоналните данни
 Иван Гешев е първото предложение за нов основен прокурор
Иван Гешев е първото предложение за нов основен прокурор
 Новият началник на ДФЗ: Ситуацията е шокираща
Новият началник на ДФЗ: Ситуацията е шокираща
 Защо в България плажовете са празни, а в Гърция, цялостни
Защо в България плажовете са празни, а в Гърция, цялостни
 Верижна злополука на Автомагистрала
Верижна злополука на Автомагистрала " Тракия " до Стара Загора

метът на Пловдив Иван Тотев самичък реши да не взе участие в конкуренцията за кметските изборите през есента.

На кметския пост той изкара два мандата.

Изявлението на Иван Тотев пристигна изненадващо и пред няколко онлайн издания.

„ Аз персонално считам, че би трябвало да има последователност. Ще работя за тази последователност, тъй като съм длъжен поради това, което направих през тези осем години в Пловдив. И не мога, с цялото ми създание и схващане, да си показва, че това може да бъде похабено с един неверен избор за кмет. Няма по какъв начин да се случи”, безапелационен е Тотев.

„ Мисля, че след тези години имам малко потребност от отмора. Ще си дам за себе си малко отмора. Чувствам, че към този момент един бърнаут се получава в мен”, сподели още той.

В началото на юли по време на изключително национално заседание на ГЕРБ, Бойко Борисов намерено разкритикува ръководството на Пловдив. Един от районните кметове пък беше арестуван към месец по-рано поради корупция. „ Помните, на предходната конференция ви приказвах за сини и червени лампички, вие не ме разбрахте. Не ме схванаха и тези с къщите за посетители. Не ме схванаха и в Пловдив въпросният кмет. Няма да има благосклонност за никого, тъй като другояче партията няма да съществува”, съобщи Бойко Борисов.

Няколко седмици по-късно излиза наяве и решението на кмета на Пловдив да не се кандидатира още веднъж. Според информация на Българското национално радио то е персонално.

По време на ръководството на Иван Тотев Пловдив стана европейска столица на културата. Но прокуратурата проверява по какъв начин се изхарчени към два милиона лв. за церемонията по откриването. От държавното обвиняване към момента нямат дефинитивни резултати.

Истинско тестване за Тотев и за пловдивчани стана ремонтът на централния площад в града поради реституционни искания.

Иван Тотев е измежду обвинените по дело за нарушение на закона за публични поръчки за строителство на зоопарк. Сюжетът е от януари 2017 година.

През 2016 година година стартира и спря събарянето на един от емблематичните тютюневи хранилища в Пловдив.

Около пет месеца по-късно пък горяха четири други склада в Тютюневия град. Обвинен и наказан на четири години затвор беше клошар.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара За дома  DSK  5 въпроса, които да зададете, преди да заживеете дружно 5 въпроса, които да зададете, преди да заживеете дружно  <p>Как да подобрим качеството на въздуха у дома</p> Как да подобрим качеството на въздуха вкъщи.box-DSK { margin: 50px 0; }.box-DSK img { width: 100%; height: auto; }.box-DSK.list-item:nth-child(1) { border-top: 0 none; }.box-DSK.list-item { background: #fff; padding: 15px 0; border-left: 15px solid #fff; border-right: 15px solid #fff; }.box-DSK.box-content { padding: 0; padding-top: 15px; border-left: 15px solid transparent; border-right: 15px solid transparent; border-bottom: 15px solid transparent; background: #136f52 url(`https://www.vesti.bg/resources/assets/dsk/dsk-wallpaper.jpg`) top center; } Не пропускай  Шефът на Шефът на " Мини Марица-изток " е новият ръководител на БЕХ  <br> Дете измежду потърпевшите при верижната злополука <br>
Дете измежду потърпевшите при верижната злополука
 <br> Снимка с наследника на Елизабет Хърли шокира интернет <br>
Снимка с наследника на Елизабет Хърли шокира интернет
 <br> Как наподобява Кейт, когато <strong> пазари в супермаркет </strong> (СНИМКИ) <br>
Как наподобява Кейт, когато пазари в супермаркет (СНИМКИ)
 1 Те са обилни, пухкави и са моделки (СНИМКИ)  1 Сладък и палав: Принц Джордж на 6 (СНИМКИ)  1 Ако той е идващият министър председател на Англия, ще бъде забавно (СНИМКИ)  1 Експертка развенча известни легенди за женските гърди --> АКЦЕНТИ  Те са обилни, пухкави и са моделки (СНИМКИ) Те са обилни, пухкави и са моделки (СНИМКИ)  Сладък и палав: Принц Джордж на 6 (СНИМКИ) Сладък и палав: Принц Джордж на 6 (СНИМКИ)  Ако той е идващият министър председател на Англия, ще бъде забавно (СНИМКИ) Ако той е идващият министър председател на Англия, ще бъде забавно (СНИМКИ)  Експертка развенча известни легенди за женските гърди Експертка развенча известни легенди за женските гърди Последни  Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат  Работодателите желаят Комисия за защита на конкуренцията да ревизира енергийния бизнес на Ковачки Работодателите желаят Комисия за защита на конкуренцията да ревизира енергийния бизнес...  Два пожара в София, пламтя и къмпинг Два пожара в София, пламтя и къмпинг " Каваци "  <p>Путин пратил на Ердоган спецназ в разгара на преврата</p> Путин пратил на Ердоган спецназ в разгара на преврата  <p>Голямото закононарушение, върху което са учредени САЩ</p> Голямото закононарушение, върху което са учредени Съединени американски щати  <p>Електрически транспорт за гостите на Олимпиадата в Токио</p> Електрически транспорт за гостите на Олимпиадата в Токио  Автобус с деца катастрофира, има ранени Автобус с деца катастрофира, има ранени  черна мамба Защо черната мамба е една от най-страховитите змии в...  Опит за хакерска офанзива в Комисията за отбрана на персоналните данни Опит за хакерска офанзива в Комисията за отбрана на персоналните...  Професор Асен Балтов употребява очила за виртуална действителност, с цел да извърши медицински обзор от разстояние. Telenor показва лекарски обзор през 5G мрежа  Иван Гешев Иван Гешев е първото предложение за нов основен прокурор  <p><span style= UY Scuti – звездата, която е 1700 пъти по-голяма...  <p>Шеф Манчев <span style= Шеф Манчев стана татко на момченце  Намериха обесена българска студентка в Италия Намериха обесена българска студентка в Италия  С 24 участника започнаха фотосите на “Игри на волята: България ” С 24 участника започнаха фотосите на “Игри на волята:...  <p>Новият началник на ДФЗ: Ситуацията е шокираща</p> Новият началник на ДФЗ: Ситуацията е шокираща  Зоран Заев Зоран Заев: Присвоявахме непозната история  <p><span style= Юджиния Кууни – от жив скелет до желанието за...  Животът на Марс може да е вероятен посредством нова концепция Животът на Марс може да е вероятен посредством нова концепция  остров Фавиняна Сицилия Островът с форма на пеперуда и тюркоазени води Всичко от през днешния ден Виц на деня Двама другари си приказват: – Иване, построих си къща. – С какъв брой стаи, бе, Пешо? – С една. – Ми то с по-малко за к’во ти… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  182 години от рождението на Васил Иванов Кунчев – Левски  Урсула фон дер Лайен е новият началник на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен е новият началник на Европейска комисия  БГ звезди се включиха в акция за „ избавяне “ на летния сезон на Черноморието с акция за на Черноморието  Граждани отиват за паспорти - получават фиш, за който не знаят и не могат да платят  Откриха черна дупка, която не би трябвало да съществува Откриха черна дупка, която не би трябвало да съществува  Захвърлен, подминаван и оживял: Сами Водещи вести  Работодателите желаят Комисия за защита на конкуренцията да ревизира енергийния бизнес на Ковачки Работодателите желаят Комисия за защита на конкуренцията да ревизира енергийния бизнес на Ковачки  <p>Путин пратил на Ердоган спецназ в разгара на преврата</p> „ Катимерини ”: Путин пратил на Ердоган спецназ в разгара на преврата  черна мамба Защо черната мамба е една от най-страховитите змии в света  Професор Асен Балтов употребява очила за виртуална действителност, с цел да извърши медицински обзор от разстояние. Telenor показва лекарски обзор през 5G мрежа  <p>Електрически транспорт за гостите на Олимпиадата в Токио</p> Електрически транспорт за гостите на Олимпиадата в Токио  <p><span style= UY Scuti – звездата, която е 1700 пъти по-голяма от Слънцето  <p>Шеф Манчев <span style= Шеф Манчев стана татко на момченце  Намериха обесена българска студентка в Италия Намериха обесена българска студентка в Италия  С 24 участника започнаха фотосите на “Игри на волята: България ”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР