България има нужда от редовно правителство и затова стъпките ни

...
България има нужда от редовно правителство и затова стъпките ни
Коментари Харесай

ГЕРБ иска промяна в работата на правителството, не нови избори за парламент


България има потребност от постоянно държавно управление и по тази причина стъпките ни са в посока опазване на ръководството. Единствената заварка е евроатлантизмът и нищо друго не ни сплотява с ПП-ДБ. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред БиТиВи, откакто през вчерашния ден в и водачът на партията Бойко Борисов.

По думите му ГЕРБ завоюва локалните избори, само че огромният извод от локалния избор е, че се роди нова сглобка. Във Варна Възраждане и Българска социалистическа партия гласоподаваха на втори тур за ПП-ДБ, даде образец Митов за въпросната втора сглобка, за която загатна, че съществува. " Възраждане, ПП-ДБ и Българска социалистическа партия гласоподаваха дружно на втори тур и това обединяване докара на локално равнище кметове, които в този момент ще би трябвало да ръководят, и в общинските препоръки да ръководят дружно ", разяснява Митов.
 Бойко Борисов в сглобки не взе участие, ръководството на страната е мъка
Бойко Борисов в сглобки не взе участие, ръководството на страната е мъка

Политическа партия си веят флагове с " Възраждане " и Българска социалистическа партия, а задачата им е единствено да кажат, че мачкат ГЕРБ

Според него думата " сглобка " би трябвало да спре да се използва, а да се измисли различен термин. Ако желаеме страната да върви в вярната посока, ще би трябвало да се подпише съдружно съглашение , настоя Даниел Митов и добави, че неприятното ръководство сега почнало да ерозира. Екзотиката, която се следи сега, е неработеща и по тази причина не върви нищо в изпълнителната власт. Министрите са доста противоречиви и не могат да ни убедят в това, което вършат, разкритикува Митов.

Той посочи, че би трябвало да се преразгледа методът, по който съществува държавното управление, само че не се задавали нови предварителни парламентарни избори . За него е всекидневно, че хора, които настояват, че евроатлантици, да продължат да пазят дерогацията на " Лукойл ".
 Пеевски и Добрев желаят прокуратурата да ревизира Обновена
Пеевски и Добрев желаят прокуратурата да ревизира " Лукойл "

Дружеството е готово да спомага на независимо следствие, да опровергае клеветите

Митов призна, че ГЕРБ-СДС имат сходни визии с Движение за права и свободи . Той вижда още брутално несъблюдение на законодателната стратегия на държавното управление - и в областта на опазването на здравето, и в усвояването на европейските средства. Големият крайъгълен камък за държавното управление ще са дебатите за бюджета, уточни зам.-председателят на ГЕРБ.
 Движение за права и свободи желае гаранции за общински планове в бюджета
Движение за права и свободи желае гаранции за общински планове в бюджета

Делян Пеевски се срещна с част от кметовете на Движение за права и свободи

Според Митов със настоящия финансов министър Асен Василев България не може да влезе в Еврозоната . Бюджетният недостиг непрестанно пораства и за Митов това са големи проблеми, макар обещанията да не се подвигат налозите. Дебатът е стратегически спор и ГЕРБ ще упорстват в бюджета да се запишат плановете, които ще бъдат финансирани с точните суми, които са нужни, с цел да се следва закостенял метод и да се гарантиране на локалното самоуправление развиване по районите, акцентира той.

ГЕРБ-СДС занапред ще поддържат политики, в които се разпознават, а за другите политики да търсят болшинството на Българска социалистическа партия и " Възраждане " , сподели Даниел Митов.
 Борисов се закани със сериозен отпор за Бюджет 2024
Борисов се закани със сериозен отпор за Бюджет 2024

ГЕРБ няма да се даде Асен Василев да ги прецака с бюджета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР