България има нужда от проевропейско управление, така че БСП е

...
България има нужда от проевропейско управление, така че БСП е
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП е забранен партньор

България има потребност от проевропейско ръководство, тъй че Българска социалистическа партия е неразрешен сътрудник. ДБ и Политическа партия не са проевропейски щом се коалират с Българска социалистическа партия. Правят взаимни отстъпки когато това е безусловно неприемливо. Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ за " Офанзива ".

Според него Кирил Петков и Бойко Рашков са съответните извършители на закона при ареста на Борисов и би трябвало да понесат наказания. " Българска социалистическа партия има твърда позиция и са повече за почитание от Демократична България и Политическа партия. Инфантилно е да наричаш партия токсична. Никой не знае какво значи моделът " ГЕРБ ". След изборите ще би трябвало да избират дали да има държавно управление и да се откажат от облиците, които мислеха, че са или да си остане служебното държавно управление, против което се обявяваха доста остро ", акцентира Биков.

По думите му има мигрантска рецесия, тъй като не са взети никакви ограничения, а границата не се пази единствено с ограда. " Програмата на ГЕРБ е от 140 страници, изработихме я за 2 месеца. Така една партия знае какво да прави от ден първи, а не занапред да учи ръководството. Обхванали сме 20 бранша с обстоен график. Опонентите ни би трябвало да го прочетат, с цел да схванат къде имаме сходства. Политическа партия демонстрира несериозно отношение към програмата си, а това демонстрира, че не са разбрали, че би трябвало да бъдат готови ", означи той. 

Той разкри, че измежду целите на ГЕРБ е от 3 до 6 месеца да се зададат условия за стабилизация на обществените финанси. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР