България има нужда от нормализация В студиото на „Панорама по

...
България има нужда от нормализация В студиото на „Панорама по
Коментари Харесай

Костадин Костадинов ПП "Възраждане": България в момента не е държава, а е подмандатна американска колония


" България има потребност от нормализация "

В студиото на „ Панорама " по Българска национална телевизия Костадин Костадинов Председател на Политическа партия " Възраждане " сподели, че би трябвало промени в страната, тъй като нашата страна сега съставлява една ръководена извън територия, в която се разпореждат непознати посланици.

„ Това основава възприятие за безотговорност в българския политически хайлайф. Оттам идва и казусът с корупцията, с недоверието на българските жители в това, което назоваваме страна - в здравната система, просветителната, в системата на сигурността. Имаме разпадащо се общество, в което хората се пробват да се оправят поединично ".

Хората би трябвало да повярват, че от тях зависи нещо, безапелационен е Костадинов. „ 30 година на хората се изяснява, че от тях нищо не зависи. Време е още веднъж да се върнем към мястото, откъдето тръгнахме и да преосновем българската страна ".

България има потребност от нормализация, тъй като това, което се случи през последната година е политика на всеобща суматоха и неуравновесеност, счита Костадинов. „ Имаше растеж на смъртността, само че никой не задава въпроса с какъв брой тъкмо скочи броят на хората, които си отидоха поради инфаркти и инсулти. И нашата информация е 2,5 пъти. Премахване на всички ограничаващи ограничения, унищожаване на маските. Държавата би трябвало да понесе отговорността за вредите, които нанесе на бизнеса. "

Здравната система е в положение на цялостен колапс, безапелационен е политикът .

„ Болниците имат интерес от повече заболели и се прави всичко належащо да притегля повече пациенти. Ние превърнахме пациентите в клиенти и от това да се печелят пари. Докато не се отстрани комерсиалният статут на лечебните заведения, ще продължаваме да потъваме надолу ".

„ Възраждане " има 7 одита и Сметната палата е открила безусловно безупречен метод на отчитане на средствата , изясни Костадинов.

„ Това нещо се случи с всички старания на властта и цялата държавна машина върху една организация. Искам да задам въпроса на другите партии, които ръководят страната изключително, какъв брой одита са правени? Колко тъкмо данъчни проверки са правени на физическите лица министър-председател, министри, заместник-министри, регионални шефове и така нататък Естествено, че обвиняванията не са правилни.

По документи нашата по този начин наречена страна, тъй като България сега не е страна, а е подмандатна американска колония , унизително е за нас това, което са написали американските сенатори, ние чакаме някой извън да ни реши проблемите ли, това е унизително? "

Ние от „ Възраждане " считаме, че би трябвало да има фактически лустрация за хората, които са били в ръководството, добави още Костадинов.

Предоверяване е моята неточност, приемали сме хора, които не са отговаряли на нашите стандарти, изясни Костадинов.

Българските гласоподаватели са извънредно помъдрели, тъй като когато дойдат изборите и видят, че няма съгласие са наясно с това, че в случай че има общи политики, те ще бъдат подкрепени. „ Нямаше с кого да се явим дружно на тези избори, по тази причина се явяваме независимо. В Народното събрание, откакто влезем, мисля че отново няма да има с кого да създадем взаимоотношение ".

Най-важният проблем на България е демографската злополука, изясни Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР