България и институциите са в постоянен контакт с журналиста Христо

...
България и институциите са в постоянен контакт с журналиста Христо
Коментари Харесай

Гълъб Донев: В контакт сме с Христо Грозев много преди да се превърне в гореща новинарска тема

България и институциите са в непрекъснат контакт с журналиста Христо Грозев, разгласи при започване на последното за 2022-а държавно съвещание служебният министър председател Гълъб Донев. Според него връзка е имало доста преди информацията за издирването на Грозев от Руската федерация да се трансформира в гореща новинарска тематика.

„ Действията за оказване на подпомагане от страна на българското държавно управление не са реакция на напън, както се твърди “, съобщи министър-председателят, който заяви, че в 15 часа съветският дипломат Елеонора Митрофанова би трябвало да се яви в Министерството на външните работи за пояснение по случая. Там пред нея ще бъде изразен формален митинг.

„ България не е била осведомена публично за повдигнатите против господин Грозев обвинявания. За нас този акт е недопустим и съставлява посягане против свободата на словото и опит за заплашване на български жител “, сподели Донев.

„ В интерес на неговата сигурност дейностите за неговата сигурност не трябва да се показват декларативно в новинарските излъчвания “, съобщи още служебният министър председател.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР