България Еър временно спира полетите си до и от Тел

...
България Еър временно спира полетите си до и от Тел
Коментари Харесай

България Еър спира полетите си до и от Тел Авив

" България Еър " краткотрайно стопира полетите си до и от Тел Авив заради ескалацията на конфликта в Израел. Решението е взето след деликатен разбор на рисковете за сигурността, оповестява самолетната компания.

Според националния транспортьор усложняването на ситуацията в Израел води до забележителен риск за сигурността на гражданските полети от и до летището в Тел Авив.

Поради покачвания боен риск, всеки обособен полет до Израел предстои на предварителна преценка и удостоверение на застрахователното покритие, като усложнената обстановка прави невероятно приемане на нужното позволение за осъществяване на полетите.

Пътниците ще бъдат съответно осведомени по техните резервации и издадени билети, осведоми авиопревозвачът. Засегнатите пасажери могат да трансформират гратис датите по всички закупени билети за пътешестване от и до Тел Авив в период до една година.

" България Еър " следи от близко развиването на обстановката, рекомендациите на държавните управляващи, и след взискателна оценка на риска твърди, че ще осведоми в допълнение за опциите за пътешестване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР