България е зона без ЛГБТИ-пропаганда. Няма да допуснем агресивния либерализъм

...
България е зона без ЛГБТИ-пропаганда. Няма да допуснем агресивния либерализъм
Коментари Харесай

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ с готов Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им

България е зона без ЛГБТИ-пропаганда. Няма да допуснем нападателния демократизъм да ни превземе!

Тази вест заяви съпредседателят на Коалиционния съвет и лидер на листата на „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ в Русе Искрен Веселинов по време на среща с РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ. Това е най-голямата родителска организация в страната, която се бори против опитите за налагане на джендъридеологията и прокарването на провокативни „ интерсекс “ стратегии в детските градини и учебните заведения. Срещата се организира по покана на РОД, които бяха показани от адв. Владимир Шейтанов и Давид Александров. На нея участваха и лидерът на листата на Патриотите в 23 МИРСофия Кузман Илиев и доктор Султанка Петрова – лидер на листата в Перник, както и претендентът за депутат от патриотичната коалиция проф. Христо Смоленов.

Припомняме, че главните послания на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са „ Семейство, приходи и сигурност “. Преодоляването на демографската рецесия посредством безвъзмездни детски градини, изцяло гратис обучение, учебници и медикаменти до 12-и клас, поощряване на раждаемостта посредством стратегии и данъчни облекчения за младите фамилии, в това число и освобождението от Данък добавена стойност при закупуването на жилища, дотиране от общините за възнаграждение на частни занималнипри неспособност децата да се класират в общински детски градини и др.  са единствено дребна част от ограниченията, залегнали в програмата на патриотичната групировка.

Адв. Владимир Шейтанов от РОД акцентира, че Вътрешна македонска революционна организация е партията, която е единствената действително работила по изброените политики и беше безапелационен:

Ето за какво ние ще подкрепим точно тези партии от патриотичния бранш, които поддържат борбата на РОД. Ние нямаме различен интерес с изключение на отбраната на ползите на нашите деца.

Искрен Веселинов, който е и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация, увери представителите на родителското придвижване в това, че БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в лицето и на трите партии са припознали всички общи политики по отбрана на фамилията и децата и ще продължим дружно да отстояваме морала, християнските полезности и фамилията като съюз сред баща-мъж, майка-жена, и техните деца.

Ние поемаме уговорката и дори имаме подготвен вид на законопроект вид „ Орбан “ за отбрана на децата от педофилия и от ЛГБТИ агитация на лица под 18 години. Това ще е измежду първите закони, които ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, ще внесем в идващия парламент. За нас това е знак на нормалността, добави още Веселинов и акцентира, че екипът на доктор Султанка Петрова работи по основаването на новия закон.

Тя от своя страна очерта рамката на готвения законопроект с работно заглавие „ Закон за отбрана половата еднаквост на децата от раждането им “ и изброи главните моменти в него. Д-р Петрова акцентира още, че огромният проблем в България е демографията, а тя няма метод да се преодолее без обществени политики и политики по приходите по отношение на фамилията.

Ако желаеме да защитим правата на децата, то би трябвало работим дружно. На България ѝ останаха морала, фамилията и религията. Трябва да ги защитим!

Водачът на листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ за 23 МИР в София Кузман Илиев обърна внимание на смисъла на консерватизма.

Консерватизъм значи да запазиш връзките в нацията. Нацията е проекция на фамилията. Икономиката е безсмислена, в случай че няма крепко общество. Битката през днешния ден е с онази демократична концепция, която желае да унищожи обществата, да размие нациите. Това е борба за нов международен ред, беше безапелационен икономистът.

Кандидатът за депутат в 24 МИР проф. Христо Смоленов го добави, като акцентира, че ставаме очевидци на опит за международен диктат на малцинството с големи финансови благоприятни условия над болшинството, което желае нормалност.

Ето и главните точки, които включва Законът за отбрана половата еднаквост на децата от раждането им:
 Вътрешна македонска революционна организация със сигнал до Рашков: Изтичат персонални данни от РИК-овете в страната! Изборният развой е съществено застрашен * Вътрешна македонска революционна организация със сигнал до Рашков: Изтичат персонални данни от РИК-овете в страната! Изборният развой е съществено застрашен*
Повод за сигнала на претендентите за народни представители от „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ доцент Милен Мих...

- Забрана на просветителни стратегии и наличие, в които се загатва за ЛГБТИ общности;

- Забрана на обучителни стратегии, в които се пледира за толерантно отношение към ЛГБТИ общности;

- Забрана на книги, филми и други със наличие за деца и младежи до 18 години, в които се приказва за полова ориентировка с изключение на хетеросексуалната;

- Забрана на информация за промяна на пола, съдържащи се в книги, филми и др.;

- Забрана на реклама, в която ЛГБТИ общности са показани като нещо всекидневно и нормално;
 Искрен Веселинов към служебното държавно управление: Започнете да работите (ВИДЕО) Искрен Веселинов към служебното държавно управление: Започнете да работите (ВИДЕО)
Вчера се навърши тъкмо един месец от встъпването в служба на служебния кабинет. По този мотив Искрен Веселинов, съпредседател на Коал...

- Строги наказателни ограничения против половото принуждение над деца и младежи до 18 години, включително и химическа кастрация;

- Забрана на лицата, сменили пола си, да си сменят имената;

- Забрана на хомосексуални да осиновяват деца.

Припомняме също по този начин, че през март, при следващия опит Екологичен потенциал да наложи ЛГБТИ+ извращенията като норма, само ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ от Вътрешна македонска революционна организация, обявихме България за зона без ЛГБТИ агитация. Няма да допуснем нападателния демократизъм да претопи националността ни, културната ни, религиозната ни и морална еднаквост!

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР