“България е толерантна страна с мирни хора, затова се радвам,

...
“България е толерантна страна с мирни хора, затова се радвам,
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Украйна ни дава надежда да се борим, войната е хибридна и засяга България

“България е толерантна страна с мирни хора, по тази причина се веселя, че през днешния ден сте тук, с цел да видите по какъв начин страната ни резервира този мир. ” Това съобщи Росен Плевнелиев в тирада по време на конференцията “Защита и киберсигурност в Югоизточна Европа ”, съобщи БГНЕС.

“Мирът не е даден, той не може да бъде взет, нито да бъде откраднат. Ние би трябвало да се борим всеки ден за него ”, съобщи още Плевнелиев и добави, че през днешния ден историята към този момент е изменена. “Кой написа историята: автократичният режим, диктаторите, Путин, или положителните хора, които пазят демокрацията, тъй като в случай че не са тези положителни хора, то някои други пишат тази история. Ние би трябвало да се борим за демокрацията, тъй като всички ние желаеме мир, народна власт, гарантиране на човешките права, и всичко зависи от нас, тъй като мирът не е вероятен, когато поставяш под въпрос суверенитета и правото хората да съществуват, в това число и в една невероятна страна като Украйна ”, добави още Плевнелиев.

" Украйна ни дава вярата ние също да се борим за нашата независимост, тъй като мирът е изпълним ", добави още президентът. " Войната сега не е единствено военна: тя визира и България, тъй като " Газпром " спря енергийните доставки в елементарен ден като този. Войната е хибридна, и пропагандистична ”, счита още Плевнелиев. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР