България е страна, на чиято територия има много минерални извори

...
България е страна, на чиято територия има много минерални извори
Коментари Харесай

Излекувайте тялото си! Вижте къде в България има лечебна вода!

България е страна, на чиято територия има доста минерални извори. През вековете нееднократно е потвърдено, че живителната течност от другите й краища лекува разнообразни болести.
Докато в някои случаи водата оказва помощ да се отървем от непотребните килограми, в други оказва помощ при проблеми с щитовидната жлеза, счупена кост и така нататък

Всичко зависи от това какъв е съставът й.

Предлагаме на вниманието ви лист с места, където има лечебна вода:

Около София
Минералните извори, които са към София, оказват помощ при всевъзможни проблеми, свързани със стомаха. Освен това тази вода работи удобно при нервни и сърдечни болести. Препоръчва се и при ревматизъм.

Вършец
Ако имате предпочитание да пречистите черния си дроб, мястото е Вършец! Водата тук е мощна и би трябвало да се пие на дребни глътки. В никакъв случай не прекалявайте с нея! Добре е също по този начин да знаете, че живителната течност може да провокира бъбречна рецесия, защото кара организма да изхвърли камъните от бъбреците.В региона на Бургас

Водата в региона на Бургас също има лечебни свойства. Тя стопира развиването на кариес, възстановява работата на стомаха и червата, почиства бъбреците, като в това време поддържа пикочните пътища чисти. Доказано е, че оказва помощ при остеопороза.

Вонеща вода, Велико Търново
Водата, която тече във великотърновското село Вонеща вода, оказва помощ при ендокринни болести. Освен това, в случай че имате рана по кожата, можете да я полеете с лечебната течност – тя мигновено ще успокои засегнатото място.

Велинград
Ненапразно Велинград е разгласен за „ СПА столицата на Балканите “. Хиляди българи и чужденци посещават дребното градче, с цел да релаксират или с цел да излекуват болежките си с минерална вода.

Нареченски бани
Водата в Нареченски бани лекува неплодородие. Жени, които са имали проблем със забременяването, споделят, че към този момент се радват на свои чеда, откакто са пили вода от това място.

Кюстендил и Невестино
Кюстендил и Невестино също попадат в листата с местата, по които има лечебна вода. Тук можете да излекувате счупена кост, ревматизъм и да се „ сбогувате “ с всевъзможни недоволства, свързани с опорно-двигателния уред.

lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР