България е постъпила по най-добрия начин за оръжията за Украйна,

...
България е постъпила по най-добрия начин за оръжията за Украйна,
Коментари Харесай

Руското разузнаване отлично е знаело кой дава това оръжие за Украйна, смята проф. Румен Кънчев

България е постъпила по най-хубавия метод за оръжията за Украйна, сподели пред Нова тв Румен Кънчев, специалист по интернационална политика във връзка изявленията в " Ди Велт " и " Политико ". Той посочи, че " не е почитател " на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и очерта заслугата на Кирил Петков, Политическа партия, за изгонването на съветски дипломати от България.

Според Румен Кънчев политиката, която страната ни е провела при започване на спора в Украйна, е била вярна.

По думите му, има две външнополитически достижения, които държавното управление на Кирил Петков е отбелязало.

„ Това е казусът с съветските дипломати от посолството в София и това, че е намерил метод, в случай че е правилно това, което е написано в „ Ди велт ” и в „ Политико ”, а аз нямам съображение да се колебая, по отношение на подпомагането на Украйна в един подобен тежък, сериозен миг ”, разяснява специалистът по интернационална сигурност и геополитика.

Руското разузнаване чудесно е знаело кой дава това оръжие за Украйна, счита проф. Румен Кънчев.

Според Асен Генов не е обяснимо за какво по този завоалиран метод е трябвало да се оказва помощ с оръжие, вместо да са оптимално транспарантни.

Играта на гоненица вреди на положителните планове, счита той.

„ Статията в „ Ди велт ” в действителност е триумф на медийния екип на някогашния кабинет на господин Петков ”, счита Асен Генов. Според него в нея има няколко основни изречения. Една от тях е „ играта на гоненица ”, твърди Генов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР