България е настроена за битка с Франция и се надява

...
България е настроена за битка с Франция и се надява
Коментари Харесай

Георги Костадинов: У нас няма притеснение от Франция

България е настроена за борба с Франция и се надява да се опълчи сполучливо на един от най-големите тимове в света. Това показа халфът на "лъвовете " Георги Костадинов в навечерието на борбата.

"Настроението е позитивно, терзание няма. Постигнахме много хубави резултати против едни от най-хубавите тимове. Да, всеки си дава сметка, че Франция е един от най-хубавите отбори в света, само че ние сме настроени да дадем борба и да им се противопоставим по един добър метод ", съобщи Костадинов.

Хубчев: Не ме интересува кой ще е капитан, нека са няколко

Бившият състезател на Левски сега е един от най-интересните герои за френските медии поради семейството си. Те не стопират да напомнят достижението на именития му съфамилник Емил, който съсече "петлите " на "Парк де Пренс " през 1993 година

"Всяко едно българско дете е израсло с това потомство и с огромните му мачове. Всеки един в националния тим се надява да попадне тук и да побеждава огромни тимове като Холандия и Швеция, да се надяваме и Франция. Но би трябвало да се концентрираме върху представянето на тима, а не върху семейството Костадинов ", съобщи халфът.

"Както треньорът сподели, най-важното е на терена всеки да покаже най-хубавото от себе си и да бъде водач на позицията си. Когато това се случи, българският тим ще бъде още по-силен и ще има още по-големи шансове на огромен конгрес. Така че освен аз, само че и всеки на терена би трябвало да се опита да бъде водач ", приключи Костадинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР