България е една от локациите за снимките на “Рамбо 5:

...
България е една от локациите за снимките на “Рамбо 5:
Коментари Харесай

Ще снима ли Слай „Рамбо 5” на Побити камъни?

България е една от локациите за фотосите на “Рамбо 5: Последна кръв ”. Може би последният филм от поредицата към този момент докара у нас Силвестър Сталоун, като клапата на „ Рамбо 5 “ щракна при започване на октомври в София.

Появиха се информации, че Слай ще гони неприятните и на Побити камъни. Твърди се, че холивудският ас харесал магическото място на 18 км западно от Варна по време на фотосите на „ Непобедимите 2 ” преди няколко години.

Засега обаче няма изгледи екшън звездата да се отбие насам. Към днешна дата няма публично деклариран интерес от страна на продуцентите на “Рамбо 5: Последна кръв ” за фотоси на Побити камъни. Това разгласи пред Дарик уредникът на обекта Стилиян Марков. „ И аз чета всякакви неща, само че няма нищо черно на бяло ”, показа Марков. Той разкри, че екип на филмовата компания, която ще снима петия филм “Рамбо ”, е разгледал Побити камъни преди към два месеца.

„ Това е музеен обект и с цел да се снима филм, би трябвало да има публично питане и подписване на контракт ”, посочи уредникът на музея под намерено небе. Той напомни, че през 2011 година Побити камъни се трансфораха в снимачна площадка за холивудската продукция „ Конан Варварина ”. Това стана допустимо след сключване на контракт, в който бе маркирано какъв брой дни ще продължат фотосите и какво ще е заплащането за потребление на терена.

В “Рамбо 5: Последна кръв ” фамозната зелена барета Джон Рамбо се изправя против мексикански картел и, в случай че се съди по заглавието, това евентуално ще е последното му премеждие. Слай извършва основната роля, като му партнират испанската звезда Паз Вега, сънародникът й Серхио Перис-Менчета, американката Ивет Монреал и мексиканката Адриана Бараза. Режисьор на лентата е Ейдриън Грюнберг.

Освен в България, екшънът ще се снима във Англия и на Канарските острови. Световната премиера на „ Рамбо “ 5: Последна кръв “ ще е следващата година. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР