България е част от НАТО и ЕС и трябва да

...
България е част от НАТО и ЕС и трябва да
Коментари Харесай

Карадайъ: Много важно изречение убягва на всички от Доклада за сигурността

България е част от НАТО и Европейски Съюз и би трябвало да отчитаме този факт. Отношенията НАТО-Русия, ЕС-Русия няма по какъв начин да не въздействат върху нас, разгласи на брифинг в Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във връзка Доклада за положението на националната сигурност. В него е посочено, че Русия е една от външнополитеските закани за страната ни.

Получихме отчета за националната сигурност, изпратен от Министерски съвет, следва разглеждането му в комисията на Народното събрание и естествено глобата му. В отчета има едно изречение, което желая да прочета буквално, с цел да няма тълкования - Въпреки че напъните за интеграция в Европейски Съюз и НАТО към момента подтикват урегулирането на противоречивите въпроси да се прави чрез интернационалния разговор, екстремизмът нараства, а засилената националистическа реторика и прокламираните реваншистки хрумвания основават предпоставки за утежняване на районните връзки и за възобновление на екстремистки обединения, отсече Мустафа Карадайъ, представен от " Фокус ".

Не знам за какво това изречение убягва и на сътрудниците от другите парламентарни групи и медиите не го разясняват. Към тази вярна констатация и оценка в това изречение ще чакаме да забележим какви са дейностите, тъй като решението на казуса, който е оценен правилно, зависи извънредно и единствено от нас, безапелационен бе ръководителят на Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР