България Борисов: Ние не воюваме с никого Според управляващите президентът

...
България Борисов: Ние не воюваме с никого Според управляващите президентът
Коментари Харесай

Борисов: Ние не воюваме с никого

България Борисов: Ние не водиме война с никого Според ръководещите президентът Румен Радев е произнесъл тежка, погрешна присъда на българските институции  Василена Василева 5 февруари 2020, 11:06  Борисов: Ние не водиме война с никого Източник: БГНЕС
равителството не води война с други институции. По никакъв метод не сме нарушили положителния звук. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов преди постоянното съвещание на Министерския съвет.

Радев: Официално смъквам доверие от държавното управление

"Прегледах пресата – конфликти, войни. Ние не водиме война с никого, ние с никого по никакъв мотив не сме нарушили положителния звук. Оставям на съвестта на всеки, който го прави, да продължава ", съобщи той, представен от БГНЕС.

Борисов е разпоредил незабавна инспекция на боклука към автомагистрала "Струма " , заяви Нова тв.

"Пратил съм основният секретар на Министерство на вътрешните работи на незабавна инспекция ", отбелязал Борисов.

Борисов отговори за Радев: Съжалявам, че си е изпуснал нервите

Междувременно в декларация от името на ПГ на ГЕРБ Георги Марков настоя в Народно събрание президентът Радев да уточни по кой член от конституцията смъква доверието си от държавното управление , осведоми Българска телеграфна агенция.

По думите му, единствено българският народ и гласоподавател може да смъкна доверието си. И има член 1, който споделя, че България е парламентарна република и в нея изпълнителната власт в лицето на държавното управление получава своята власт единствено от Народното събрание, а то - от българските гласоподаватели.

"Ние от ПГ на ГЕРБ, ще решим, тъй като имаме задоволително брой депутати, дали да желаеме импийчмънт на президента или не, само че можем да вкараме такава процедура, когато чуем решението на Конституционен съд ", разгласи Марков.

Вреда или политическа поръчка е обръщението на Радев

Защо Радев "сне доверие " от Борисов?

"От името на ПГ на ГЕРБ доста съжаляваме за "тази издънка " на президента, само че ние към този момент не го считаме за президент на всички българи, оставаме правилни на нашите гласоподаватели, ще победим 2021 година на парламентарните избори и ще вървим напред ", заявиха ръководещите.

Безпрецедентно е български държавен глава да раздели нацията и да каже, че той е с тези милиони, които гласоподаваха срещу ГЕРБ, а не с тези, които осем пъти избираха ГЕРБ. Той обиди нашите гласоподаватели и не може да бъде към този момент техен президент, изрично декларират от групировката.

Георги Марков напомни, че единствено преди три месеца гласоподавателите са дали "страхотен избор на доверие на ръководещата ГЕРБ ", която безусловно е разгромила опозицията. Той добави и последния несполучлив избор на съмнение към кабинета "Борисов " 3.

Дариткова: Радев се пробва да провокира политическа рецесия

"Трябва да сме горди, че Българска социалистическа партия е мощна партия, една от най-силните социалистически партии в Европа, по-силна от френската, немската - това прави нашите победи още по-сладки, значи ние сме още по-силни да побеждаваме в осем парламентарни вота с осем на нула ", прочете Георги Марков от трибуната на Народно събрание.

"На президента му се присънваха революции, той говореше, че хората са на улиците, само че те бяха доста малко. И против Макрон има хора на улицата ", продължи депутатът.

Според ръководещите Румен Радев е произнесъл тежка, погрешна присъда на българските институции . Те били парализирани и това го слушали европейските институции.

"Кой е неподвижен - Конституционен съд, който образува дело по искане на основния прокурор за импийчмънт на президента и би трябвало да каже по кое време той нарушава конституцията, уточни Марков. Нима е парализирано българското държавно управление, което докара невиждано в България 34-ма министър-председатели от цяла Европа ", посочи заслугите на кабинета представителят на ГЕРБ.

Марков акцентира, че точно Бойко Борисов е предиздвикал Вучич и Тачич да си свидлив ръцете.

В изявлението си той бе безапелационен, че не са парализирани нито българският парламент, макар опита на левицата, нито локалната власт, като даде за образец коледната елха в Бургас, от която се е възхитила Десислава Радева.

Българското държавно управление решавало казуса в Перник.

Главният прокурор пък подгонил бандитите.

Според Марков заплатите у нас в никакъв случай не са били по-високи .

Управляващите припомниха, че по времето на Жан Виденов възнагражденията са били три $.

"Тези неща Радев може и да не ги знае, не е взел участие в смяната, само че, когато станеш държавен глава, ще четеш ", безапелационен е той.

"Ние от ПГ на ГЕРБ можем, само че не споделяме, че смъкваме доверието си от президента, не го вършим ", заявява депутатът.

Премиерът Борисов превъзхождал, по думите му, Радев в едно доста значимо нещо - "обичлив човек е, обича хората ", съобщи някогашният парламентарен арбитър.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Василена Василева Източник: радев борисов .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Може ли да ни следят по време на работа  1 Предлагат развалени храни в ски курортите  1 Вижте по кое време пускат третата линия на метрото  1 Правителството тегли нов дълг --> Пaрите ни  Може ли да ни следят по време на работа Може ли да ни следят по време на работа  Предлагат развалени храни в ски курортите Предлагат развалени храни в ски курортите  Вижте по кое време пускат третата линия на метрото Вижте по кое време пускат третата линия на метрото  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  <br> Гешев: Това е единствено началото, очаквайте продължение <br>
Гешев: Това е единствено началото, очаквайте продължение
 <br> Брад Пит се <strong> майтапи с Брекзит и Мегзит </strong> пред Уилям и Кейт <br>
Брад Пит се майтапи с Брекзит и Мегзит пред Уилям и Кейт
 <br> <strong> Ирина Шейк </strong> в скута на хубав италианец, снимаха я и с <strong> Брадли </strong> <br>
Ирина Шейк в скута на хубав италианец, снимаха я и с Брадли
 <br> Ашли Греъм сподели <strong> първи фотоси </strong> на новородения си наследник <br>
Ашли Греъм сподели първи фотоси на новородения си наследник
Последни  Автобус се прекатурна в София, блъсна пешеходка Автобус се прекатурна в София, блъсна пешеходка  Борисов: Ние не водиме война с никого Борисов: Ние не водиме война с никого  Трагичната обич на цар Самуил и Биляна Трагичната обич на цар Самуил и Биляна  <p>Какво предложи <strong>Мадона на принц Хари</strong></p> Какво предложи Мадона на принц Хари  <p>Прокуратурата влезе във компании, свързани с Христо Ковачки</p> Прокуратурата влезе във компании, свързани с Христо Ковачки  <p>Той е <strong>най-красивият мъж</strong> в света съгласно науката</p> Той е най-красивият мъж в света съгласно науката  На фотосите: Чърчил, Рузвелт и Сталин. Ялта, 1945 1945: Как Сталин надхитри Чърчил и Рузвелт  Кой е световноизвестният проектант, спечелил плана за пл. Кой е световноизвестният проектант, спечелил плана за...  <p><strong>Гешев </strong>към Европа: Вече <strong>5 години чакаме</strong> Сърбия за <strong>Цветан Василев</strong></p> Гешев към Европа: Вече 5 години чакаме Сърбия за Цветан...  Поптодорова: Забрана за влизане в Съединени американски щати евентуално ще получи държавен чиновник Поптодорова: Забрана за влизане в Съединени американски щати евентуално ще...  51-годишна македонка роди близнаци на щерка си 51-годишна македонка роди близнаци на щерка си  Даниела Дариткова Дариткова: Радев се пробва да провокира политическа...  <p><span style= Джъстин Бийбър разкрива мрачни детайлности за предишното...  <p>Смъртносният <strong>вирус</strong> взе близо 500 <strong>жертви</strong>, по какъв начин да се предпазим</p> Смъртносният вирус взе близо 500 жертви, по какъв начин да се...  Защо Радев Защо Радев " сне доверие " от Борисов?  Доналд Тръмп Тръмп отхвърли да се ръкува с Пелоси, тя скъса речта му  <p>Опасно време и снежни виелици в цялата страна</p> Опасно време и снежни виелици в цялата страна  Чарли Чаплин на снимачната площадка на Последният глух филм на Чаплин  <p><strong>Родопската теснолинейка</strong> в Топ 10 на <strong>&quot;Гардиън&quot;</strong></p> Родопската теснолинейка в Топ 10 на "Гардиън "  <p>И Сърбия не разрешава вноса на трошки в страната си</p> И Сърбия не разрешава вноса на трошки в страната си Всичко от през днешния ден Виц на деня Пенсионери си приказват: - Бедна е днешната юноша, бедна... Вчера ги виждам - пет индивида една цигара пушат. Дънките им накъсани... Ама пък другояче изобщо… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Водещи вести  <p><strong>Гешев </strong>към Европа: Вече <strong>5 години чакаме</strong> Сърбия за <strong>Цветан Василев</strong></p> Гешев към Европа: Вече 5 години чакаме Сърбия за Цветан Василев  <p>Прокуратурата влезе във компании, свързани с Христо Ковачки</p> Прокуратурата влезе във компании, свързани с Христо Ковачки  Доналд Тръмп Тръмп отхвърли да се ръкува с Пелоси, тя скъса речта му  Даниела Дариткова Дариткова: Радев се пробва да провокира политическа рецесия  <p><strong>На днешния ден</strong> честват всички с хубавите имена...</p> На днешния ден честват всички с хубавите имена...  На фотосите: Чърчил, Рузвелт и Сталин. Ялта, 1945 1945: Как Сталин надхитри Чърчил и Рузвелт  <p>Какво предложи <strong>Мадона на принц Хари</strong></p> Какво предложи Мадона на принц Хари  <p>Опасно време и снежни виелици в цялата страна</p> Опасно време и снежни виелици в цялата страна  <p><strong>Родопската теснолинейка</strong> в Топ 10 на & </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР