България 24-годишен мъж загина при катастрофа край Шумен Той се

...
България 24-годишен мъж загина при катастрофа край Шумен Той се
Коментари Харесай

24-годишен мъж загина при катастрофа край Шумен

България 24-годишен мъж почина при злополука край Шумен Той се е блъснал с лек автомобил в дърво при изхода на село Избул, община Нови пазар  Жанета Нейкова 20 юни 2019, 22:48  24-годишен мъж почина при злополука край Шумен Източник: Министерство на вътрешните работи
ъж на 24 е умрял, откакто се е блъснал с лек автомобил в дърво при изхода на село Избул, община Нови пазар. Това оповестиха от ОДМВР-Шумен.

Загиналият мъж е пътувал самичък. По първична информация мъжът, който е бил зад кормилото на автомобил със софийска регистрация, е изгубил надзор над автомобила на влажен асфалт, колата е напуснала пътното платно след завой и се е блъснала в крайпътно дърво.

Автомобилът се е движил в посока Шумен. На мястото се прави оглед, обясняват се аргументите за случая.

Към момента екипи на Районно ръководство на МВР-Нови пазар контролират придвижването. Препоръчва се водачите на моторни транспортни средства да минават през селата Избул и Върбяне с нараснало внимание.

Пътен случай е станал и на автомагистрала "Хемус " край бензиностанция "Шел " в посока Варна. Лек автомобил "Мерцедес " се е превъртял през тавана си.

Пострадали няма.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР