Българите се женят все по-често. Броят на сключените бракове през

...
Българите се женят все по-често. Броят на сключените бракове през
Коментари Харесай

„Пещерска“ сбъдва мечтата на три двойки за сватба

Българите се женят все по-често. Броят на подписаните бракове през предходната година е рекорден, регистрира Национален статистически институт. През 2018 година в страната са регистрирани 28 961 сватби, което с 368 повече по отношение на миналата година (28 593 през 2017 година и 26 803 през 2016 г.). Близо три четвърти от всички регистрирани бракове (21 463) са измежду популацията в градовете. Най-много са сватбите в София през 2018 година, следвани от Пловдив и Варна. Създаването на семейство и отбелязването по обичаен метод с огромен празник е идеята, зад която застава и ракия „ Пещерска “, научаваме от самодейността www.justsayyes.bg. За четвърта година марката провежда състезанието „ Просто кажи „ Да “. Цифрите на искащите двойки да вземат участие също се усилват. В предните три издания са се присъединили общо 1914 двойки. Наградите в състезанието на „ Пещерска “ са по 5000 лева за три от двойките, както и гратис фото и видео снимане и алкохол за самата женитба. Конкурсът продължава до 18 август на особено създадената уебстраница www.justsayyes.bg. На уеб страницата www.justsayyes.bg могат да се записват и “сватбари “ - хора, които нямат проекти да се женят, само че желаят да наблюдават акцията, да поддържат някоя от кандидатстващите двойки и да вземат участие за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица 10 от сватбарите ще получават бутилка „ Пещерска “. За първи път откогато се организира състезанието „ Просто кажи ДА “, уредниците ще подчертават върху това, че „ има живот след брака “. Те показват специфични изявленията с две от двойките - спечелили в предходните издания на състезанието, които споделят страстите от сватбения ден и живота си по-късно.

Статистиката на подадените истории от предходната година сподели, че любовта онлайн не е мираж и от ден на ден хора намират половинките си точно през обществени мрежи или приложния за запознанство. Друга забавна наклонност, която регистрират от „ Пещерска “ ракия на база на подадените през годините кандидатури, е, че от ден на ден са двойките, които желаят да се оженят, откакто са обвързани дългогодишно с сътрудниците си. Мечтата за женитба споделят доста двойки, които са дружно от 5, 10 и даже 15 години; такива с едно, две и три деца.

Припомняме, че тази година „ Пещерска “ бе избрана за обичана марка ракия на българите в състезанието „ Златната маза “. Тя е водач на пазара на алкохолни питиета в България и се създава от лични гроздови масиви при затворен цикъл на произвеждане - т.е. производителят има опция да следи всеки стадий - от качеството на гроздето до крайния бутилиран артикул. „ Пещерска “ е първата българска районна ракия, наложила се в народен мащаб.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР