Българите негодуват, защото Сърбия е по-популярна в Северна Македония, коментира

...
Българите негодуват, защото Сърбия е по-популярна в Северна Македония, коментира
Коментари Харесай

Вучич: Българите негодуват, защото Сърбия е по-популярна в Северна Македония

Българите недоволстват, тъй като Сърбия е по-популярна в Северна Македония, разяснява сръбският министър председател Александър Вучич.

" Отношенията с Черна гора са малко по-добри, спрямо бяха по-рано, с Унгария и Северна Македония са най-хубави в историята, а българите недоволстват, защото сме по-популярни от тях в Северна Македония ", каза Вучич пред телевизия " Пинк ".

Сърбия и Северна Македония показват мощно другарски усеща, до момента в който Скопие и София се раздалечават след българското " несъгласие " върху започването на договаряния за участие в Европейски Съюз.

Сега Северна Македония би трябвало да вкара българите в конституцията си, нещо което бе заложено в преговорната ѝ рамка, само че най-голямата опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ развива мощна антибългарска акция и ги блокира.
 
В последните седмици Сърбия и Северна Македония оповестиха, че ще работят дружно за " решаването на казуса " с въведената на 13 октомври енергийна вноска от 20 лева./МВтч при преноса и вноса на съветски природен газ през българска територия.

Газопроводът през България към Сърбия е единственият метод, по който Северна Македония се доставя с газ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР