Българите имат само един проблем! Липса на будно съзнание.Ако всеки

...
Българите имат само един проблем! Липса на будно съзнание.Ако всеки
Коментари Харесай

НУЖНА Е РАДИКАЛНА ГРАЖДАНСКА СЪПРОТИВА! А НЕ ОТ УБИЙСТВО ДО СЛЕДВАЩОТО УБИЙСТВО! ИМАМЕ ПРОБЛЕМ – ОТКАЗВАМЕ ДА ОСЪЗНАЕМ ЧУДОВИЩНАТА СТРАНА НА НЕЩАТА И ДА ДРЪЗНЕМ!

Българите имат единствено един проблем! Липса на будно схващане.

Ако всеки български жител осъзнае с достътъчна изясненост каква чудовищна система на опазване на здравето беше построена от политическата мафия на прехода, решението ще бъде елементарно. За страдание множеството от жителите имат към момента някакви илюзии, които сами подхранват за да си запазят душeвността.

Рядко са личностите, които могат да одобряват със спокойна мисъл, че лечебните заведения в страната са в действителност „човешки складове“ и нищо повече от това. Както и, че множеството от лекарите, сестрите и впрочем длъжностни лица в системата са безспорни некадърници в специалността си.

Правилата в сисемата на опазването на здравето се вършат от Министерството на здаравеопазването, а законите в Парламента. Тези закони, правила и поднормативна уредба убиват хиляди почтени хора в нашата страна и цялата виновност носи държавната власт.

Повтарям, ОФИЦИАЛНАТА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ!

Срещу тази чудовищна мафиотска страна формирана от паразитни и изцяло корумпирани служители, министри и депутати система би трябвало да се работи коренно, не отчасти. А не от ликвидиране, до идващото ликвидиране!

Нужна е радикална гражданска опозиция, в противоположен случай нищо няма да се промени. Огромни западни мултинационални компании вземат участие директно в незаконната българска система на опазване на здравето и те имат главната виновност за ограбването на парите от здравната каса. Затова няма министър в тази система, който да не е обвързван с закононарушения, с изключение на един единствен до момента. Дори последния си потегли с 80 милиона единствено за половин година време. Прокуратурата и другите орагни за защита на закона са мъртви доста от дълго време и съучастват.

Българите имаме един проблем – отхвърляме да осъзнаем чудовищната страна на нещата и да дръзнем. И майната й на корумпирната бюрократична Европа, в случай че ще ни погребва живи.

С административни и правосъдни процедури няма да има смяна, българи. Ще ни погребат живи без да им мигне окото и никой няма да ни отбрани.

Моето решение е прагматично! След като по този начин или другояче ще ни „лекуват“, с цел да загинем и ще бъдем ограбвани и измъчвани, по-добре да загинем в открит пердах. Минаха доста години и както виждате става все по-лошо. По-добре ужасяващ край, в сравнение с смут безспир. Така мисля и аз.

И по този начин най-малко поколенията ни ще живеят добре! Наведем ли се – нито ние, нито те.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР