Българинът Веселин Иванов, който изнасили своя гостенка на новогодишно парти

...
Българинът Веселин Иванов, който изнасили своя гостенка на новогодишно парти
Коментари Харесай

Българин изнасили гостенката си в Шотландия

Българинът Веселин Иванов, който изнасили своя гостенка на новогодишно празненство в Източен Лотиан, Шотландия, бе наказан на четири и половина години затвор, заяви Военновъздушни сили. 28-годишният мъж изнасилил дамата, която неотдавна родила, и останала да спи в една от стаите на дома му.

Иванов отхвърля да е правил това, само че правосъдното жури го признало за отговорен. Българинът, който отишъл да живее в Шотландия през 2015 година,  към този момент е включен в регистъра за половите нарушители.

До съдбовният 1 януари тази година, той не е имал други прегрешения.

Съдията Лорд Бърнс споделил в съда на нашенеца: " Тя одеве е била родила и както добре знаете, този съд взима тези нещо доста насериозно! "

Съдията подчертал, че Иванов няма предходни прегрешения и е " пристигнал в тази страна с цел да даде приноса си за развиването й ". Лърд Бърнс споделил също, че българинът е " доста трудолюбив субект " и това е било доказано от всички, които го познават.

Жената разказала в съда, че се събудила през нощта и видяла Иванов върху себе си. Тя се паникьосала, тъй като интимната му другарка била в прилежащата стая. Веселин Иванов й споделил: " Хайде, дано се позабавляваме! "

Прокурорът Стивън Бортуик подчертал, че мъжът е пренебрегнал нейното вербално и физическо отменяне на дейностите му. 

Жертвата разказала, че отишла на празненството с приятеля си, до момента в който през това време имало кой да се грижи за бебето й.

Адвокатът на българина Тони Ленехан изясни в съда, че неговият клиент мислел, че има цялостно единодушие за дейностите му. /Марица.бг

Редакция и превод Росен Саръмов

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР