Българинът Светослав Стойков, който излежава присъда от 2 години и

...
Българинът Светослав Стойков, който излежава присъда от 2 години и
Коментари Харесай

Светослав, който ритна жена в берлинското метро, е бил пребит в немски затвор

Българинът Светослав Стойков, който излежава присъда от 2 години и 11 месеца в немски затвор за нападението и ритането на млада жена в берлинското метро, е бил пребит грубо от съкилийници в пандиза "Хайдеринг " край Берлин.

Новината заяви немският вестник "Билд " с позоваване на свои източници, а от службата по пандизите към момента не са удостоверили за случая. Стойков е настанен в болница. Инцидентът е станал в корпус 1 на пандиза до момента в който българинът изчаквал времето, през което излежаващите присъди се съпровождат до местата, където работят или до други здания на "Хайдеринг ". Това по предписание са 10-ина свободни минути. В това време има опция пандизчиите да се засекат по коридорите. От немското издание показват, че няма информация дали Стойков е бил съпровождан от чиновници на пандиза.

"Билд " показва пикантната детайлност, че Светослав Стойков е бил трансфериран в пандиза "Хайдеринг " от пандиза "Тегел ", защото в първичното място, където трябвало да изтърпи наказването си, не се чувствал в сигурност. Прехвърлянето станало тъкмо, с цел да бъде обезпечена сигурността му. Междувременно обаче в новия му "дом " се разнесла мълвата за това какъв специфичен пандизчия ще бъде трансфериран.

Българинът беше наказан през юли на две години и 11 месеца затвор за рисково нахлуване с нанасяне на телесна щета, откакто ритна в тил по стълбите в берлинското метро на 27 октомври 2016 година 28-годишна студентка, а цялата преживелица беше снимана от охранителните камери на железницата, напомня в. Монитор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР