Българинът Румен Кънчев завоюва златния медaл в престижното състезание по

...
Българинът Румен Кънчев завоюва златния медaл в престижното състезание по
Коментари Харесай

Българинът Румен Кънчев №1 на най-голямото състезание за мъжка физика в Англия

Българинът Румен Кънчев завоюва златния медaл в влиятелното съревнование по мъжка физика UKUP Ultimate Physique в Бирмингам, Англия . Това е и първото му професионално съревнование.

Румен е на 27 години и е роден в София. Занимава се професионално с фитнес от 8 години. Преди това е упражнявал футбол в Локомотив (София) .
 Снимка 423332
Източник:

По спорта се възпламенява от дребен. Тежка травма обаче го изважда от футболното игрище и по този начин той се насочва към фитнеса, който от свое занимание трансформира в метод на живот.

Започнал на смешка с тренировките, през днешния ден към този момент може да се похвали със златното отличие в най-голямото съревнование по мъжка физика в категория над 178 см.

" Преди три години пристигнах в Англия, преследвайки една фантазия - да стъпя на сцената. Отне ми доста време, старания и труд, само че не стопирах да имам вяра ", показа първенецът пред ТОПСПОРТ .
 Снимка 423334
Източник:

Румен съумява да застане на почетното първо място откакто преборва жестока конкуренция единствено от англичани и един нигериец .

UKUP Ultimate Physique се организира за 4-ти следващ път, а до финала доближават единствено 6-те най-добре показали се участници.

В ТОП 3 обаче се подреждат Румен, англичанинът Марк Томпсън, който остава на второ място и на трета позиция нигериецът Алекс Икенн.

Пред нашата медия Румен разяснява, че е извънредно горделив с триумфа си , защото това е дебютът му, а успеха за него е доста скъпа.
 Снимка 423333
Източник:

И въпреки всичко споделя, че този триумф дължи главно на двама души - абсолютният първенец по културизъм Николай Николов и треньорът и играч Йоан Драганов , които му оказват помощ с подготовката за надпреварата.

" Ако не бяха те, това нямаше да се случи ", акцентира състезателят.

Шампионът не не помни да благодари и на своето семейство, които го поддържат от самото начало.

Следващото предизвикателство пред Румен следва на 26-ти октомври в Ню Йорк.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР