Българинът Любомир Владимиров е разработчик на видеоигри. Към този момент

...
Българинът Любомир Владимиров е разработчик на видеоигри. Към този момент
Коментари Харесай

Българин поиска да открадне логото на Спейс екс, Мъск лично му позволи

Българинът Любомир Владимиров е разработчик на видеоигри. Към този миг той работи върху симулатор, с тема, близка до проекта на Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, за колонизация на Марс, съобщи Нова Телевизия,

Играта, наречена Mars is Flat, се отличава с емблематични дизайни, направени от компаниите на Мъск. Сред тях са електрическата кола Tesla Cybertruck и ракетата "Спейс екс " Starship.

Любомир обаче има и по-грандиозна концепция. Той желае да употребява истинските имена и лога на компанията на Мъск. Задачата не е лесна, поради обстоятелството, че те са запазена марка и използването им без позволение е противозакононно.

Затова Любомир измисля забавен метод, с цел да се добере до заветното позволение, и то не от кого да е, а от самия Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,.

Всеки ден в продължение на съвсем половин година българинът изпраща известия до Мъск в Twitter с молба да употребява по този начин значимите за плана му лога. Във всяко обръщение Любомир отбелязва, че няма да спре да написа, до момента в който не получи отговор.

И чудото се случва! На 154-я ден най-богатият човек в света дава отговор на Владимиров.

„ Можеш да „ откраднеш “ логата и имената на Tesla и SpaceX, а ние евентуално няма да те съдим за това “, сбит е Мъск.

В мрежата потегля вълна от реакции. Любомир обаче споделя, че е изцяло задоволен от отговора на Мъск. Връща му даже следващо известие, което гласи: „ Бих желал да дам на SpaceX 80% от облагите от играта. По този метод тя освен ще забавлява хората и ще провокира интереса им към Марс, само че в действителност ще ви помогне да реализирате концепцията си “.

Мъск постоянно комуникира с хора през обществените мрежи. Той разяснява даже шаржове, които му изпращат притежатели на Tesla.

Hey you …
Yeah you Queen …
You’re gonna make it!
— Elon Musk (@elonmusk)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР