Българинът Георги Мичев, който е на почивка в Гърция, разказа

...
Българинът Георги Мичев, който е на почивка в Гърция, разказа
Коментари Харесай

Българин разказа от къмпинг в Гърция за ужаса и водния ад от циклона "Медуза"

Българинът Георги Мичев, който е на отмора в Гърция, описа в ефира на bTV за ужаса, който е претърпял по време на водния пъкъл. Нашенецът почива с компания на къмпинг в Каламаци, Ситония.
По време на циклона „ Медуза “ имаше доста дъжд. Той към този момент отслабва. Първата вълна бе поета от почвата, само че втората не можа, тъй като беше доста огромен дебитът и се получи наводняване. Ние прехвърлихме багажа в кемпера, само че улиците се трансфораха в реки ", описа той.

За неговата компания вредите са единствено материални. " Имаме 2 потърпевши коли, които не могат да се употребяват повече и са известени застрахователите, и багаж, който не е приложим все още – движимости, електроника ", добави той.

По думите му в този момент обстановката към този момент се възстановява и чиновниците на къмпинга към този момент се пробват да възстановят лукса, който дават на гостите.

Припомняме, че огромни порои паднаха в Гърция и Хърватия в последните дни. На места се изляха над 180 литра на квадратен метър и ситуацията в действителност беше сериозно - блокирани туристи, унищожени плажове, мълния даже умъртви човек.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР