Българинът дебнел тийнейджърки на автобусни спирки27-годишният Силвестър Тошев, български гражданин,

...
Българинът дебнел тийнейджърки на автобусни спирки27-годишният Силвестър Тошев, български гражданин,
Коментари Харесай

Българин изнасилил ученички в Лондон - снимал се с едната, докато се гаври с нея

Българинът дебнел тийнейджърки на автобусни спирки

27-годишният Силвестър Тошев, български жител, е наказан на 23 години затвор за нахлуване, обезчестяване на две тийнейджърки в Лондон, като едната от тях и отвлякъл.

Първата си жертва среща на автобусна спирка през септември 2021 година Тогава момичето било едвам на 17 години, съобщи 24 часа.бг.

Тя описа пред съда, че видяла Силвестър на автобусна спирка в Сърбитън. Той я убедил да отиде с него до близкатаполянка, където почнал да я целува. От боязън момичето единствено свалило чорапогащника си. Тошев я притиснал към земята и принудително я разкрачил, с цел да я изнасили, а тя припаднала.

Тийнейджърката също посочи, че е била измъчвана в миг, в който към нея и насилника й е имало доста хора. Пред магистратите тя уточни, че се е доверила да тръгне към полянката с Тошев, защото била “млада и наивна и не осъзнавала в каква заплаха може са се окаже ”. След изнасилването момичето се затворило в себе си и отказало да напуща дома си. Изгубило самочувствието си и даже обмисляло да постави завършек на живота си.

Момичето описа пред съда, че сънува кошмари и се разсънва, треперейки с крясъци след ужасяващото нахлуване. Ученичката разкри още, че се почувствала като “невидима ”, откакто Тошев я повлякъл в наличието на доста хора на улицата макар съпротивата й.

27-годишният Силвестър Тошев се гаврил с втората си жертва единствено четири месеца откакто бил пуснат под гаранция за изнасилването на първата си жертва.

Втората си жертва българинътсъщо срещнал на автобусна спирка, този път в Сътън. Качил се дружно с нея в празен автобус. Започнал да я омайва и да я опипва по бедрото. 16-годишната ученичка отхвърлила упорития любовник и слязла от рейса, само че Силвестър я последвал и я завлякъл със себе си. Тъй като ученичката се дърпала, Тошев я обърнал с тил и я обладал срещу волята й, подпирайки се на ограда. След това траял да унижава жертвата си, като я предиздвикал да се снима с него.

Въпреки неоспоримите доказателства в началото Силвестър Тошев отхвърля да е направил закононарушенията и да ги е принуждавал да интимничат с него.

Адвокатката на Тошев - Изабел Маккарол, уточни, че той е дошъл в Обединеното кралство в търсене на по-добър живот след „ доста, доста мъчно детство “ като сирак в България. В последна сметка нашенецът взема решение да се разкае, само че това не трогва съдията, който му присъжда 23 години затвор.

„ Причината, заради която сте избрали млади девойки под 18 години, е била вашето полово задоволство. Те са били уязвими и сте знаели това. Възползвали сте се от тази накърнимост ", сподели арбитър Брайънт-Херън Кей Си при прочитането на присъдата, написа медия Metro.uk.

Прокурор Дейвид Кларк уточни, че Тошев е предизвикал тежки психически контузии и на двете жертви, а закононарушението е усложнено от набелязването му на уязвими млади девойки, едното от които е отвлякъл.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР