Благодаря на хората, които ни чуха и ни се довериха,

...
Благодаря на хората, които ни чуха и ни се довериха,
Коментари Харесай

Йордан Цонев, ДПС: Хората искат стабилност и съставяне на правителство

Благодаря на хората, които ни чуха и ни се довериха, ние няма да ви подведем. Пожелавам сполучливо осъществяване на дълга пред хората и родината. Движение за права и свободи през този месец работи на терен със своите претенденти и своя актив. Ние чухме какво ни споделят хората. Това съобщи от трибуната на Народното събрание Йордан Цонев, заместник-председател на Движение за права и свободи.

" Между политиците и дневния ред на обществото е изкопана бездна, че дневния ред на обществото не е дневния ред на политиците. И второто нещо, което ни споделиха е, че не желаят нови предварителни парламентарни избори, че желаят да спрем цикъла от 6 поредни парламентарни избори в границите на 3 години, че желаят непоклатимост, сформиране на държавно управление и решение на техните проблеми ", акцентира Цонев и добави:

" Това са проблемите на повишение на приходите, на работните места, на сигурността на страната, на икономическия напредък. Няма по какъв начин решаването на тези проблеми да стане в политическата рецесия, в която е страната в последните 3 години би трябвало да се сформира устойчиво болшинство и да се излъчи устойчиво държавно управление с небосвод 4 години. "

Българите в огромната си част удостоверяват евроатлантическия избор на България, означи Цонев и уточни, че жителите са мощно разтревожени за сигурността си. За нас от Движение за права и свободи изборът на евроатлантизма е екзистенциален избор за жителите и за родината. Ще продължим да поддържаме Украйна в битката й против агресора, сподели още Йордан Цонев.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР