Българин проби и се превърна в истинска звезда в Холивуд.Актьорът

...
Българин проби и се превърна в истинска звезда в Холивуд.Актьорът
Коментари Харесай

Морган Фрийман си избра българин за хитв сериал

Българин проби и се трансформира в същинска звезда в Холивуд.

Актьорът Николай Стоилов прави шеметна кариера зад океана, работейки със светила в седмото изкуство като Антъни Хопкинс, Кенет Брана и Джеръми Айрънс. Стоилов е първият българин, притежател на актьорската премия TIMMY и един от първите ни сънародници с основна роля в Холивуд.

Лично Морган Фрийман избира Николай за ролята на външен министър на Естония в хитовия сериал „ Държавен секретар “, който се излъчва на няколко сезона в праймтайма на един от най-големите телевизионни канали в Съединени американски щати – CBS.

Политическият трилър споделя за живота и работата на три дами, които са били държавни секретари на Съединени американски щати в разнообразни интервали – Мадлин Олбрайт, Кондолиза Райс и Хилари Клинтън, писа „ Телеграф “.

Николай Стоилов печели роля в четвъртия сезон на сериала. Кастингът за сходни функции е нечовечен. Първо се снимат три подиуми, след това още две видеа, следват договаряния. Накрая Морган Фрийман, който е изпълнителен продуцент и се снима в сериала, утвърждава нашенеца.

Другото заглавие, в което се снима, е не по-малко забавно за него – „ Прозрачен “. Там играе дружно със звездата Джефри Тамбор. В комедийната драма се споделя за живота на пенсиониран професор по политически науки, който в преклонна възраст сменя пола си. Америка е разтърсена от невероятната покруса на професора.

Стоилов е роден на 2 юни 1968 година в София. Учи в Първа британска гимназия в София през 1987 година Пет години по-късно получава висшето си обучение във ВИТИЗ в класа на проф. Здравко Митков и проф. Николай Люцканов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР