Българин получи бърза присъда от два месеца затвор за нападение

...
Българин получи бърза присъда от два месеца затвор за нападение
Коментари Харесай

Българин беше осъден на два месеца затвор за нападение над автобус в Сърбия

Българин получи бърза присъда от два месеца затвор за нахлуване над рейс на автомагистралата в Сърбия, заяви сръбският уебсайт " Блиц ", представен от " Труд ".

След случая на автомагистралата, когато белградската полиция арестува четирима български жители по съмнение, че са спрели рейс на автомагистралата в Белград и по-късно го атакували, Тихомир Т. (23) беше изправен пред съдията по съкратената процедура, написа изданието.

Атаката е била разкрита същия ден, откакто органите на реда са получили сигнал, че се допуска, че кола с непознати номера стреля по движещ се рейс на автомагистралата.

С бързата интервенция на чиновници на Министерство на вътрешните работи и пътни патрули в Нови Белград наоколо до Арената е спрян автомобил с френски номера, в който са пътували четирима български жители.

При обиска не са открити оръжия.

Полицията е спряла рейса, който е бил с забележими вреди по предното стъкло.

Шофьорът на рейса е декларирал, че е бил спрян на автомагистралата от български жители, само че те не са стреляли с револвер, а са хвърлили по него бирени бутилки и са разрушили предното стъкло на рейса с лост.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР