Българин е осъден на 10 години затвор в Гърция за

...
Българин е осъден на 10 години затвор в Гърция за
Коментари Харесай

Българин държал в плен, пребивал и изнасилвал млада жена в Гърция

Българин е наказан на 10 години затвор в Гърция за трафик на хора и обезчестяване. Подсъдимият е приет за отговорен за това, че държал българка като робиня, като редовно я пребивал и изнасилвал. Присъстващите в правосъдната зала посрещнаха присъдата с ръкопляскания, съобщи БНР.

Опитите на обвинения да показа действието като неразбирателство бяха отхвърлени от съда. Прокуратурата потвърди виновността на българина за това, че е държал като робиня 26-годишна българска гражданка и редовно е упражнявал принуждение върху нея.

Потърпевшата съобщи пред съда, че подсъдимият й е заречен работа в Гърция. След идването й я е заключил в резервоар наоколо до град Килкис, като е разрешавал единствено наоколо да работи денем селскостопанска работа, само че й е вземал парите.

Показания дадоха и клошари, които са живеели наоколо до контейнера-затвор. Всяка вечер българката е била бита и изнасилвана от подсъдимия.

Драмата е траяла три месеца, след което дамата е съумяла да избяга до полицейския сектор. След показанията й насилникът е арестуван.

За да понижи присъдата, подсъдимият призна, че е правил трафик на хора и обезчестяване, само че съобщи, че не знаел, че това е закононарушение.

Мъжът получи оптималната допустима присъда от 10 години затвор и парична санкция от 12 хиляди евро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР