Българин е кандидат за градския съветник в Тампа, щата Флорида.

...
Българин е кандидат за градския съветник в Тампа, щата Флорида.
Коментари Харесай

Българин се пуска за съветник в Щатите

Българин е претендент за градския консултант в Тампа, щата Флорида. Георги Фешев решил да се кандидатира откакто бил прострелян в главата, а причинителят още не е хванат.

Оттогава му останал прякорът „ Преследваният “, с който даже е записан в бюлетината.

Той ще се състезава за място в регион 3 против настоящия консултант Лин Хъртак, някогашния щатски сенатор Джанет Круз и други.

Фешев е роден в Бургас, печели зелена карта и през 2001ва година идва във Флорида.

Завършил механотехникума в морския град, съвсем незабавно стартира собствен бизнес с коли, след това съветва компании за импорт и експорт. Един случай, до момента в който вечеря в дома си с щерка си, през юни 2019 година обаче прекатурва живота му.

„ Беше вечерта в 11 часа, някой стреля три пъти в посока на къщата и единият от патроните съумя да мине през стената и това нещо се заби в главата ми. “, споделя пред BG VOICE Фешев.

Някой изстрелва три патрона с револвер в дома му на „ 10-то авеню “ в Ибор сити – предградие на Тампа. Единият се блъснал в кола извън, а един влезнал в жилището, като го блъснал в тила.

В болничното заведение лекарите избавят живота му, само че остатъкът от патрона още е в черепната кост. Медицинските сестри са му споделили, че оцеляването му е знамение. „ Казаха, че някой те преследва, ти си преследваният “. Те стартират да го назовават „ Преследваният “. Сега прякорът му е записан наедно с името му в изборната бюлетина за изборите за общински съветници.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР