Българин е арестуван в щата Западна Вирджиния по обвинения, че

...
Българин е арестуван в щата Западна Вирджиния по обвинения, че
Коментари Харесай

Българин задържан в САЩ за мащабна схема - продавал в интернет крадени от наркомани стоки

Българин е задържан в щата Западна Вирджиния по обвинявания, че е управлявал скица за обири на артикули от магазини, които след това продавал в интернет. Той употребявал хора, подвластни от опиати, на които плащал центове за всеки $ откраднати движимости, се споделя в известие на прокуратурата, представено от българския уебсайт в Съединени американски щати BG-voice.

" Тази мрежа от крадци е била солидна по своя размер и в този момент към този момент не работи ", разгласи на конференция прокурорът Майк Стюарт.

Според него на върха на тази мрежа е бил българинът Неделчо Владимиров. В проведената от него огромна скица били забъркани още 15-20 души - наркомани. Те крадяли артикули от разнообразни магазини като CVS, Target и Kroger. Владимиров им плащал сред 10 и 40% от цената на откраднатото, а след това го продавал в eBay, Фейсбук, Market Place и други уеб сайтове.

" Почти 4000 артикули, на стойност над 400 000 $, са били откраднати от магазини за последните 2 години ", сподели още прокурорът.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР