Българи впечатляват милиони хора по цял свят със своите визуални

...
Българи впечатляват милиони хора по цял свят със своите визуални
Коментари Харесай

Българи впечатляват милиони по цял свят с визуални изкуства

Българи впечатляват милиони хора по целия свят със своите образни изкуства. Момчетата от MP Studio съумяват да накарат човек да изгуби визия кое е действително и кое измислено.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ВИЗУАЛНИТЕ ИЗКУСТВА Пожарна охрана ЦЯЛ СВЯТ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Чрез аудио-визуално шоу или наречено още „ 3D мапинг” те превземат светлината и облиците, които тя прави, като могат да събарят стени и здания или да издигат други за секунди.

Екипът сполучливо ползва 2D и 3D анимацията и оптическата машинация.

Официално може да се дефинират като една от най-хубавите компании в света за „ 3D projection mapping и образни резултати “ основана през 2008г.

Във видеото нагоре вижте невероятни фрагменти от образните изкуства на MP Studio по целия свят, както и изявление с част от екипа

В изявление за Vesti.bg Марин Петков и Марин Димитров описват за неповторимата си работа.

„ Когато основахме MP Studio бяхме едни от първите в Европа, които се занимават с този тип изкуство “, споделя създателят на компанията Марин Петков, пред Силвия Прибиловска за Vesti.bg.
 Болшой спектакъл Болшой спектакъл
Със своите планове MP Studio са носители на редица награди. Една от тях е през 2015г., когато взимат присъединяване във „ Фестивал на светлините “ в Берлин и печелят първо място.

„ През 2017г. президентът Румен Радев ни връчи премия за „ Иновативна компания на годината в изобретателната промишленост “ , споделя Марин Петков, който е приключил „ Информатика и мултимедия “ в Германия, само че избира да осъществя плана си в България.

Българин прави дизайна на суперколи (ВИДЕО)

Как се става водач на Airbus A320 споделя млад българин (ВИДЕО)

Младият българин още като от възпитаник се въодушевява от кино лентата Blade и по този начин се възпламенява по образните изкуства. Идеята за студиото се ражда през 2004г. по време на следването му в Берлин, където стартира да практикува 3D мапинг-а.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР