Българи с изключителни качества, посветили живота си на благотворителни каузи,

...
Българи с изключителни качества, посветили живота си на благотворителни каузи,
Коментари Харесай

Астор и Ники Кънчев почетоха церемонията Respect 2018

Българи с изключителни качества, посветили живота си на благотворителни дела, получиха премиите Respect 2018 в Световния ден на добротата в изложба Нирвана. На тържествена гала, която се организира за пета поредна година, притежателят на галерията Ники Младжов връчи приз на Капка Амзина – за положителните дела, на които се е посветила.

Награда получи и доктор Милен Врабевски, ръководител на фондация „ Българска памет “, който години наред поддържа образованието, одобряването на националното възприятие у младите и начинания за битка с демографската рецесия. Призът му бе признат от пътуващия публицист и публицист Магдалена Гигова.

Награди получиха също по този начин рехабилитаторката със златни ръце Дилена Балабанова и предприемачът със златно сърце Алекс Врабчев. Награда Respect 2018 получи Константин Кръстев, основател на Helpkarma – най-интелигентната платформа за набиране на средства. Наградена бе и Памела Кузева, която от години се е посветила на акциите за избавяне на човешки живот.

Призът й бе връчен от лорд Евгени Минчев, който изрече възторженостти за активността й. Най-известният ни вълшебник Астор уважи церемонията в компанията на водещия на Биг Брадър Ники Кънчев. Верен на пристрастеността си към черния цвят, Дичо се появи със брачната половинка си и с дребната си дъщеричка, които бяха избрали за тоалетите си нежни пастелни цветове. На церемонията по награждаването блестеше младата художничка Моника Тошева, чиято картина има в дома си световноизвестния водач от Формула 1 Кими Райконен.

На събитието присъстваше и художникът Владимир Пенев – неговите произведения озаряват сега арт пространството на изложба Нирвана, утвърдила се като един от най-стойностните и влиятелни арт центрове в България.

Церемонията Respect се провежда от писателката и публицист Нина Норд и има за цел да отличи българи, които правят чудеса в името на положителното.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР