Българи останаха блокирани на германското летище в Дортмунд. Самолетът на

...
Българи останаха блокирани на германското летище в Дортмунд. Самолетът на
Коментари Харесай

Българи останаха блокирани на германското летище в Дортмунд

Българи останаха блокирани на немското летище в Дортмунд. Самолетът на нискотарифния " Уизеър " е трябвало да излети за София тази заран. След през целия ден, прекарен на летището, сънародниците ни са настанени в хотел и ще летят за България на следващия ден заран. По техните думи, повода не е в бурята, която връхлетя Европа.

„ Само нашият полет не се извърши от сутринта, имаше вятър, само че всички други полети се изпълняваха. По принцип никакво пояснение не ни дадоха, просто в един миг изведоха личния състав от самолета и обясниха, че нашият аероплан е пренасочен да лети за Тузла, за нас остава тази машина от Тузла, която има някаква щета и след отстраняването вероятно ще лети за София. Три пъти ни беше променян полетът и най-после ще летим в на следващия ден в 8 ч. “, изясни Станислав Иванов, Дортмунд.

От „ Уизеър “ потвърдиха, че полетът е трябвало да бъде пренасочен за на следващия ден поради нуждата от изключителна инспекция и извънпланова поддръжка на самолета след удар от гръмотевица.

През целия ден обаче процедурата не била допустима поради метеорологичните условия, провокирани от " Киара ", изясни превозвачът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР