Българи опитаха да забогатеят на гърба на закона, но сметките

...
Българи опитаха да забогатеят на гърба на закона, но сметките
Коментари Харесай

Разбиха група за кражби на гориво от камиони в Русенско

Българи пробваха да забогатеят на гърба на закона, само че сметките им излязоха криви.

Задържаха петима мъже за обири на гориво от камиони в Русенско и в прилежащи области, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Разследването по случая е почнало след регистрирани няколко случая в района. На 6 април те са открити след следващото посягане, когато униформените са открили кражба от два тира, паркирани при спешен излаз на основния път Русе-Бяла.

Край тях e видян да напуща мястото мрачен автомобил с непознати регистрационни номера. Около товарните композиции са открити туби и маркуч покрай резервоара на единия влекач, като резервоарите му били с отворени капачки, а до тубите - леке дизелово гориво, написа cross.bg.

Установена е и неналичието на към 500 литра дизел от возилото. Във вилна зона „ 10-ти километър " край Русе, чиновниците са открили мъжете - на възраст 28, 27, 52, 42, и 31 година

Извършени са голям брой претърсвания и изземвания от адреси и коли, благосъстоятелност и употребени от мъжете.

Намерени са туби с дизелово гориво, маркучи, огромен брой регистрационни табели за коли, както български, по този начин и задгранични, наркотични субстанции - към 3 грама метамфетамин, мобилни телефони, автомобилът, с който е осъществена последната кражба, ловна пушка, с преправена скъсена цев, към 30 боеприпаса, движимости и принадлежности, обект на обири по предходни случаи.

Трима от мъжете са с повдигнати обвинявания и са арестувани за 72 часа. Изяснява се съпричастността на тримата към над 10 случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР