Балбузанов настоява автомобилът му, чиято стойност надхвърля 800 000 лева,

...
Балбузанов настоява автомобилът му, чиято стойност надхвърля 800 000 лева,
Коментари Харесай

Камен – Куката съди МВР заради „Ламборджини Авентадор” за 800 бона

Балбузанов упорства автомобилът му, чиято стойност надвишава 800 000 лв., да бъде върнат на брачната половинка му, защото скъпото возило се амортизира поради недобра поддръжка и предпазване. Според юристите на Куката, който е упрекнат от прокуратурата като главатар на незаконна тайфа, рекетираща дребния бизнес в Плевен, спортният звяр, горделивост на италианското автомобилостроене, е взет на лизинг от Балбузанов и с изключение на, че клиентът им изпитва усложнение да заплаща вноските, той не може да се раздели с колата, защото тя е вписана като материално доказателство по делото. Юристите упорстват автомобилът да бъде върнат на клиента им, с цел да успее той да го продаде и да възвърне частично парите, които е плащал за него, написа "Уикенд ".

Преди да бъде задържан тази пролет, Камен Куката събираше завистливи погледи поради неповторимите си коли, на които би завидял дори арабски шейх. По груби сметки, тузарките возила на плевенския разбойник са на обща стойност над 2 милиона лв..

Най-бляскавото возило на Балбузанов е арестуваният от полицията топмодел на „ Ламборджини” – Авентадор. Свръхмощното италианско возило не е единствения състезателен автомобил на Куката, той разполага и с по-скромно „ Порше Карера S”, чиято стойност е „ само” към 250 000 лв.. Два джипа „ Рейндж Ровър”, единият от които каран от брачната половинка му, допълваха автопарка на гологлавия мафиот.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР