Балансираната закуска е залог за благополучието ни през целия ден.

...
Балансираната закуска е залог за благополучието ни през целия ден.
Коментари Харесай

Какво никога не трябва да ядем на закуска?

Балансираната закуска е залог за благополучието ни през целия ден. Тя слага основите на положителното ни въодушевление, способността ни да работим ползотворно и да вземаме верните решения. 
Ето кои са храните, които никога не би трябвало да включваме в закуската си.
 Най-вкусната закуска за събаряне на килограми Най-вкусната закуска за събаряне на килограми
Закуската е едно от най-важните хранения. Задължително й се насладете, в случай че копнеете да се чувствате свежи и енергични през целия ден....
1. Цитрусови
Цитрусовите плодове са евентуален алерген и даже да нямате изразена алергия към тези артикули, те доста ще " натоварят " имунната система. Поради високото си наличие на киселини, цитрусовите плодове също могат да предизвикат дискомфорт в стомаха. Освен това те са с ниско наличие на калории и няма да ви дадат нужното количество сила за целия ден. Това не значи, че те би трябвало да бъдат изцяло изключени от закуска - просто техният дял би трябвало да е най-малък и в никакъв случай да не се употребяват на празен корем.
2. Картофи
Картофите, за разлика от цитрусовите плодове, са високо калорични. Консумацията им води до тежест в стомаха и неприятно храносмилане. Това изяснява депресивното ви въодушевление. В допълнение, честата закуска с картофи води до увеличение на тежестта.
3. Кисело мляко
 Какво закусват хората по света Какво закусват хората по света
За някои от нас закуската е най-важното хранене за деня, други я пропущаме. Независимо какъв е нашият хранителен режим, другите нар...
За закуска рекомендациите на диетолозите постоянно включват кисело мляко. Но в случай че ядете кисело мляко преди или вместо закуска, тогава изгодите за тялото са нулеви. Първо, то не ви набира задоволително калории и няма да издържите без храна до обяд. Второ, потребните бактерии, които киселото мляко съдържа, изискват комбиниране с други храни, с цел да се засилват. На празен корем стомашният сок бързо унищожава потребните бактерии.
4. Хляб от пшенично брашно
Всички печени произведения, в това число сладките печени произведения, са източник на глюкоза, която води до увеличение на тежестта. Маята, която се съдържа в тях, предизвиква отичане на корема, съпроводено с газове и болежка. Следователно сандвичът не е изключително подобаваща алтернатива за закуска.
5. Чесън
Обикновено множеството хора заобикалят чесъна на закуска поради неприятната миризма, с която се свързва потреблението му. Но даже и да не е належащо да излизате от у дома денем, откажете се от концепцията да го включите в закуската си. Консумацията на  чесън може да аргументи колики и конвулсии и сигурно няма да се чувствате добре през целия ден.

Още от ЗДРАВЕ:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР