Балансираната диета, която включва пресни и здравословни храни, е задължителна

...
Балансираната диета, която включва пресни и здравословни храни, е задължителна
Коментари Харесай

5 храни, които да консумирате за здрава и красива КОЖА

Балансираната диета, която включва пресни и здравословни храни, е наложителна за цялостното ви благоденствие. Младежкият тип на кожата ви има доста общо с това, което ядете и всичко се свежда до колаген.

Колагенът е протеин, който оказва помощ за придаване на конструкция, разтегливост на кожата и подкрепя процеса на стареене. Колагенът е протеинът, който ви оказва помощ да изглеждате млади и свежи. Налични са доста колагенови добавки, които оказват помощ за повишение на колагена на кожата ви. Въпреки това, ние сме тук, с цел да приказваме за естествени способи, с които може да си осигурите здрава и красива кожа.

Ето 5 храни, които да включите в диетата си, с цел да увеличите колагена.
Проблемите с кожата издават скрити болести
          Кожата е освен най-големият орган в тялото ни, тя е и огледало на цялостното з...
Прочети повече
Пиле

Пилето съдържа съединителна тъкан, което го прави главен източник на колаген. Пилешкият врат и хрущялът са богат източник на колаген за кожата и ставите. Те са положителни и за лекуване на артрит.

Домати

Доматите са богат източник на витамин С, който е извънредно значим за производството на колаген. Добавянето на домати във вашето ядене може да способства за до 30% от производството на колаген. Доматите съдържат и мощни антиоксиданти, които се грижат за здравето на кожата.

Белтъци
6 антиоксиданта, които ще забавят появяването на бръчките
Когато чуем за свободни радикали, постоянно се сещаме за антиоксиданти. Знаем, че те са нашите бранители, които ни оказват помощ да се оправим с...
Прочети повече
Яйчният белтък съдържа съединителна тъкан и големи количества пролин, който е от значително значение за производството на колаген. Яйчният белтък може да се употребява като закуска всеки ден.

Цитрусови плодове

Колагенът изисква доста витамин С и защото цитрусовите плодове са богати на витамин С, би трябвало да включите доста цитрусови плодове в диетата си. Цитрусовите плодове като портокали, грейпфрути, лимони са от значително значение и могат елементарно да се включат в всекидневието.

Чесън

Чесънът придава мощен усет и може да се добави към ястията ви по време на готвене. Можете да добавите малко чесън към съвсем всички ястия, в случай че желаете да се погрижите за здравето на кожата си. Чесънът сполучливо оказва помощ за производството на колаген.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР