Балансът на провизиите за загуби по заеми на търговските банки

...
Балансът на провизиите за загуби по заеми на търговските банки
Коментари Харесай

Търговските банки в Китай са устойчиви на рискове, според регулатора

Балансът на провизиите за загуби по заеми на комерсиалните банки в Китай възлиза на 6,9 трилиона юана (970 милиарда щатски долара) в края на първото тримесечие на тази година, демонстрират данни на Държавната комисия за финансово контролиране.

Цифрата се е нараснала с 269,8 милиарда юана по отношение на края на предходното тримесечие, което в допълнение показва устойчивостта на китайските кредитори против опасности, се споделя в разбора към данните.

Коефициентът на покритие на провизиите на кредиторите възлиза на 204,54% в края на март, което е спад от 0,6 процентни пункта по отношение на края на предходната година.

През първото тримесечие кумулативните чисти облаги на китайските търговски банки доближиха 672,3 милиарда юана, което е растеж от 0,7% на годишна база.

Общите активи в юани и задгранична валута на финансовите институции в банковия бранш на Китай възлизат на 429,6 трилиона юана, което е нарастване от 8,1 % на годишна база, сочат още данните.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17139Михаил Миков: България да върви напред със следовниците на Антим 1 и на инат на Вартоломеевци и Киряк СтефчовциАлтернативен Поглед46028Проф. Янко Янев на Международната атомна конференция във ВарнаАлтернативен Поглед79881Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен факторАлтернативен Поглед23091Д-р Цветеслава Гълъбова: В областите Монтана и Видин няма денонощна аптека, само че има 12 денонощни казинаАлтернативен Поглед11374Валери Жаблянов: Голяма част от днешната европейска левица е проводник на провоенни ползи в ЕвропаАлтернативен Поглед207224Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед121667Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед105495Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР