Бъкингамският дворец избра да запази в тайна констатациите от своето

...
Бъкингамският дворец избра да запази в тайна констатациите от своето
Коментари Харесай

Експлозивна нова книга от двореца: Хари и Меган се държаха като тийнейджъри

Бъкингамският замък избра да резервира в загадка констатациите от своето следствие на обвиняванията в тормоз против Меган Маркъл, само че спекулациите по тематиката не престават.

През юни предходната година чиновници на двореца споделиха пред кореспонденти, че детайлностите от техното без значение следствие няма да се оповестяват, с цел да се отбрани самоличността на тези, които са взели участие. Настоящи и някогашни чиновници на двореца бяха поканени да приказват за работата си с херцогинята на Съсекс, откакто през 2021 година се появиха изказвания за това, че тя е тормозила няколко членове на личния състав си.



„ Не знам какви до какви изводи е стигнал отчетът, само че се обзалагам, че е заключил, че Меган не се е отнасяла доста добре с личния състав си “, споделя Валентин Лоу сътрудник на U.K. Times. „ Тогава от двореца си помислиха, че в случай че оповестят резултатите, Съсекс ще бъдат гневни и ще се върнат с още нещо. Затова избраха да понесат малко рецензия от медиите, че не са доста открити с нас, в сравнение с да имат още една борба с Хари с Меган. "

Лоу е създател и на книга, която беше оповестена на 24 януари, озаглавена „ Придворни: интриги, упоритост и мощни играчи зад Уиндзор “. В той разкрива по какъв начин доверените съветници на английското кралско семейство са изиграли решаваща роля за оцеляването на монархията през годините. Лоу включва изявленията с вътрешни лица, които споделят опита си от работата си зад вратите на двореца. Въпреки че дава информация за няколко кралски особи, главите в книгата, отдадени на семейство Съсекс са тези, които събраха най-вече отзиви.

Бъкингамският замък стартира своето следствие след новинарски известия, че 41-годишната Маркъл е изгонила двама персонални асистенти и че личният състав е бил „ унижаван “ на няколко пъти по време на живота ѝ в двореца Кенсингтън с принц Хари.

Според книгата на Лоу, вътрешен източник твърди, че работата със Съсекс е „ като да работиш за двама младежи “.



„ Бяха някак упорити. Бяха сложни. Бяха неконтролируеми и необикновено своенравни. Вижте всички неща, които правеха Меган и Хари – да вземем за пример вземането на частни самолети. Имаше миг през лятото на 2019 година, когато няколко пъти пътуваха с частни самолета за къс интервал от време. И това беше макар всички препоръки, които им бяха дадени. Съветът: „ Не правете това, тъй като сте изнасяли лекции на света за запазване на околната среда, а по-късно сте на частен аероплан. " - не подейства. А това беше толкоз неприятно във връзка с въглеродните излъчвания. Но те не се вслушаха в разсъдъка. И несъмнено, когато медиите схванаха за това, Хари беше грубо подложен на критика. Но просто беше мъчно да се оправят с тях. " - твърди Лоу.

Друг някогашен вътрешен човек от двореца сподели, че Маркъл „ си е мислила, че ще бъде Бионсе на Обединеното кралство “, откакто се омъжи за Хари.

„ Мисля, че чиновниците са почувствали, че тя желае славата, искаше хвалебствията “, сподели Лоу. Той твърди още, че Меган е била " по-малко заинтригувана от рязане на ленти, отваряне на лечебни заведения и правене на всички искрено скучни неща, които членовете на кралското семейство постоянно би трябвало да вършат. "

Няколко членове на личния състав настояват, че по време на обиколката на двойката през 2018 година в Южния Пасифик са чули Маркъл да споделя най-малко един път: „ Не мога да допускам, че не ми заплащат за това “.

„ Въпреки че се радваше на вниманието, Меган не съумя да разбере смисъла на всички тези разходки, здрависване с безчет непознати “, написа Лоу.
                             

Един от чиновниците твърди, че получавали непрекъснати позвънявания и имейли от херцогинята.

„ Не можете физически да им избягате “, споделя той. „ Нямаше линии или граници – беше последното нещо през нощта, първото нещо заран. “ В книгата се твърди, че " връзките сред двойката и някои от техните висши чиновници станали толкоз напрегнати, че Мигел Хед, персоналният секретар на принц Уилям, трябвало да се намеси, с цел да помогне за поддържането на мира. "

“Някои от тях напуснаха и си откриха нова работа, тъй като не можеха да устоят повече “, твърди Лоу. „ Ако слушате свидетелствата на някои от тези хора… когато очаквали да получат рецензия от Меган, те говореха за „ Тресях се. Ужасен съм. Не мога да спра да трептя. “ Ето какъв брой неприятни са били нещата. "



Лоу също по този начин твърди, че някои някогашни чиновници към момента имат усложнения да разискват своя опит. Част от тях даже са се нарекли членове на „ Клуба на оживелите от Съсекс “.

„ По времето, когато пишех историята за тормоза… това са няколко години след въпросните произшествия “, сподели Лоу. „ Някои от тези хора към момента бяха в прочувствено нежно положение. Имаше по-специално един човек, който от време на време плачеше… Защото всички тези мемоари се връщаха. “

Лоу сподели, че без значение от това за кого се твърди, че е отговорен, няма подозрение, че дворецът е можел да свърши по-добра работа за справяне с рецесията.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР