Багер разкопава Централния плаж на Равда. Това е поредният сигнал

...
Багер разкопава Централния плаж на Равда. Това е поредният сигнал
Коментари Харесай

ЕПИЗОД ПОРЕДЕН: Багер разкопа плажа в Равда

Багер разкопава Централния плаж на Равда. Това е следващият сигнал на жители, които се възмущават от дейностите на концесионери.

На плажната линия се приготвят следващите пясъчни защитни насипи. Работниците обяснили пред Би Ти Ви, че приготвят за зимния сезон.

На въпрос от кое място се е появил толкоз доста пясък, багеристът Хасан отговори, че от плажната линия. “Подготвяме я за зимата. Просто прехвърляме пясъка около стената “, добави той.

Подобен сигнал с адрес Несебър беше получен на 23 ноември. Тогава институциите реагираха стремително.
свързани новини4514на 20.09.202141528на 24.04.2021
В закона няма категорично написан режим за създаване на пясъчни диги на морските плажове, обясниха от Басейновата дирекция, а концесионерите на плажове желаят да защитят от бурното море линиите си, даже са предложили модела на други страни като Испания и Италия.

Сигналите на недоволни жители не престават с обвинявания, че се прави посягане върху природата. В същото време държавните институции не престават да си трансферират отговорността.

“Този пясък стои на плажа, не се изнася някъде. Пролетта той се разстила, с цел да се възвърне линията “, изясни концесионерът на в Крайморие Николай Димитров.
свързани новини4851на 24.03.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР