Бъдете нащрек… Винаги се настройвайте за най-доброто… Важни дати и астрологични аспекти

...
Бъдете нащрек…
Винаги се настройвайте за най-доброто…
Важни дати и астрологични аспекти
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий през декември: опасни етапи и мощни дни на желания

Бъдете нащрек…

Винаги се настройвайте за най-доброто…

Важни дати и астрологични аспекти могат да ни предупредят, по-добре е да вършим проекти и да бъдем нащрек. Не се опасявайте от неприятните аспекти, не значи, че точно вас ще засегнат  незабавно, а ще ви дадат опция да разберете по-добре и да коригирате бизнеса и връзката.

Първата седмица на декември бележи отминаването на ретроградния Нептун. Ето за какво през този интервал си коства да сте нащрек, да разберете какво се тресе вътре във вас, хората имат доста подозрения, страхове, неустановеност, положение на психически стрес. Няма централизация, има всякакви неточности, когато очевидното не се вижда. Това се улеснява и от ретро Марс в комплициран съвпад.

До 10 декември ретроградният Марс влиза в съпротива със Слънцето, което основава спорове, постоянно и пострадвания, хората са нетърпеливи. Енергията не се употребява вярно. В същото време Сатурн с Уран пораждат страхове в обществото.

На 15 декември ретроградният Марс е в квадрат с Луната в Дева, което значи, че е по-добре да не планирате поправки в дома, съществени покупки, дълги пътувания и финансови покупко-продажби. Агресията и безпокойството могат да се появят от нищото.

От средата на декември ще стане по-лесно, вътрешното напрежение ще отслабне. Мислите ще бъдат по-леки и по-ясни.

Мощни дни за стремежи

Трябва да помним за мощните дни, когато да измисляме стремежи, да настройваме мислите към позитив, а не към спорове. Това е преходът от 21 декември към 22 декември – денят на зимното слънцестоене. А също и на 23 декември, Новолунието е времето за проекти и приплъзване на фантазиите ви, най-малко в главата.

По-добре е да вършиме дейни проекти и дейности от средата на декември до 26-ти, тъй като тогава ще настъпи назадничав Меркурий за 3 седмици, който визира всички по доста друг метод. На 29 декември ще е негoвия завой, а 3 дни преди него постоянно става някакво комплициране, неразбирателство.

Ретроградният Меркурий обаче може да стартира да разкрива обществена информация, която преди този момент не знаехме. Защото въздействието както на ретро Марс, по този начин и на ретро Меркурий развързва езици.

И не забравяйте, че ние сме основателите на нашата действителност, тъй че дано се опитаме да се настроим за по-добри промени, за чудеса и отваряне на благоприятни условия даже от нищото!

Инфо: Стела Бърд

© 2022


© 2022

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР