Бъдете много внимателни и прецизни слушатели, защото новите ни управници

...
Бъдете много внимателни и прецизни слушатели, защото новите ни управници
Коментари Харесай

Полк. Николай Марков: Забелязвам, че не само Кирил, но и много други лица от властта започнаха да говорят неща, които народът иска да чува, но делата им са точно обратните

Бъдете доста деликатни и прецизни слушатели, тъй като новите ни управници са въвели специфична тактичност за операция на публичното мнение – приказват едно, правят друго. По време на Третия Райх във етапа на войната няма нито един изпратен в лагер, на който да е казано, че ще бъде обгазен и изгорял. Нещо повече, охраняващия ескорт е бил инструктиран да основава позитивни страсти и очаквания, с цел да няма опозиция по време на превозването, което приключва с „ къпане “. След него е газовата пещ и през комина.

Това е!

Ще ви дам образец с нашия министър председател Кирчо, който следва същият логаритъм. Отскоро, при всяка своя поява по малкия екран споделя едни и същи фрази: “Докато аз съм министър председател, няма да има наложителна имунизация. И още: “Много желая да премахнем зелените документи. “ Това са внушения по отношение на вас, тъй като и двете фрази са полуистини. И няма по какъв начин да бъдат истини откакто нито един чиновник или служащ в страната не може да отиде на работа без зелен документ (каквото й да значи той) и на процедура това си е наложителна имунизация в случай че не искаш да загубиш работата си. Скрита принуда.
свързани новини66470на 06.01.2022
Пазете се от мрежите на Лукавия, тъй като не зад всяка усмивка стои ангел и не зад всеки ядосан човек стои злото. Човекът е комплицирана материя, формирана от няколко материи и еднопосочния прочит е еднакъв на нелепост.

Забелязвам, че освен Кирил, само че и доста други лица от властта започнаха да приказват неща, които народа желае да чува, само че делата им са тъкмо противоположните! С богатства дума и нож в ръка, реализират повече в сравнение с единствено с богатства дума. Такива са новите ни кукли на конци спуснати на политическата сцена, а ръката която ги движи остава изцяло невидима за всяко човешко око.

Само умерено и търпеливо, знаете какво се случи с нацистите! Пак ще им се случи.

полк. Николай Марков, политически коментатор
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР