Бъдещият старши треньор на Спартак (Варна) Димитър Димитров - Херо,

...
Бъдещият старши треньор на Спартак (Варна) Димитър Димитров - Херо,
Коментари Харесай

Херо подсилва Спартак с петима футболисти от Португалия

Бъдещият старши треньор на Спартак (Варна) Димитър Димитров - Херо, който би трябвало да поеме отбора от януари, към този момент е договорил първите нови попълнения. Специалистът е уредил " соколите " да се подсилят с петима футболисти от Португалия - от елита и втора дивизия, оповестява " Тема Спорт ". 

Херо е употребявал свои връзки с непосредствен управител в страната, който му е съдействал и е гледал въпросните състезатели съвсем цяла есен. Те ще дойдат като свободни сътрудници и напряко ще подпишат със Спартак, без да минават проби. 
 Херо поема Спартак (Варна) след Нова година Херо поема Спартак (Варна) след Нова година
Ръководството е твърдо решено тимът да остане в елита и през идващия сезон. Затова по високите етажи на клуба са взели решение да вдигнат бюджета за заплати с към 50% след Нова година, с цел да може в състава да бъдат привлечени по-класни играчи. 

Именно такива футболисти са нужни на варненци, с цел да съумеят да се преборят с останалите отбори в дъното на класирането. Ще има и известни структурни промени в управата. Димитър Димитров към този момент е изготвил и проект за зимна подготовка, като ще има лагер в чужбина, в друга страна от обичайните за това дестинации. 
31  Спартак (Варна) - Левски
Очаква се в Спартак да има и сериозна чистка и най-малко 5-6 играчи да изоставен по време на зимната пауза. 

Досегашният ментор на " соколите " Тодор Киселичков, който застана отпред на тима по рекомендация на Херо, се чака да е в щаба му през пролетта. Чака се и отговор от Георги Чиликов, който тази есен бе старши треньор на Черноморец (Бургас), а преди този момент и на Арда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР