Бъдещият редовен кабинет трябва да следва курса, който ние зададохме,

...
Бъдещият редовен кабинет трябва да следва курса, който ние зададохме,
Коментари Харесай

Румен Радев: Редовният кабинет трябва да следва курса, който ние зададохме

Бъдещият постоянен кабинет би трябвало да следва курса, който ние зададохме, не просто да има увещания и диалози. Това съобщи от Анкара президентът Румен Радев.
Прочетете още
" Турция е най-големият стопански сътрудник, отвън Европейски Съюз. След визитата ми в Истанбул сключихме съглашение и получаваме достъп до всички турски терминали за полутечен газ, с запазен потенциал от 1,5 милиарда на година ", уточни президентът.

По думите му с Ердоган са построени връзки на доверие и другарство. " В околните дни би трябвало да открием разширението на контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Предстои сключване на меморандум за втора жп линия сред Елхово и Одрин. Проектира се и права сред Лесово и Автомагистрала " Марица ", с цел да се раздели големият поток от тирове и влакове на две. Пешеходен мост при Резово също ще бъде построен. Силно се надявам, че новото държавно управление ще се възползва от постигнатото и ще довърши започнатото, съобщи той.

Според него Турция е поела сериозен ангажиемент за запазване на външните ни граници. " България и Турция имат основно значение за бъдещето на Европа ", счита Радев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР