Бъдещият редовен кабинет трябва да следва курса, който ние зададохме,

...
Бъдещият редовен кабинет трябва да следва курса, който ние зададохме,
Коментари Харесай

Румен Радев: Бъдещият редовен кабинет трябва да следва курса, който ние зададохме

Бъдещият постоянен кабинет би трябвало да следва курса, който ние зададохме, не просто да има увещания и диалози. Това сподели президентът Румен Радев в Анкара, където участва на встъпването в служба на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, съобщи БГНЕС. Няма експертни кабинети. Да, формиран е от специалисти, само че политическата отговорност и управление ще бъдат от партиите, които застават зад това държавно управление, посочи той.

 И доста скоро ще проличи съгласно мен коя партия каква доминация има в съответните министерства. Всеки има право да стачкува, само че не желая да жегвам тази тематика в този момент, за нея ще приказваме доста скоро в България, разяснява Радев митингите пред президентството.

Президентът разяснява и визитата си в Турция, като сподели, че югоизточната ни съседка е най-големият стопански сътрудник отвън Европейски Съюз. След визитата ми в Истанбул сключихме съглашение и получаваме достъп до всички турски терминали за полутечен газ, с запазен потенциал от 1,5 милиарда на година. В околните дни би трябвало да открием разширението на контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево. Предстои сключване на меморандум за втора жп линия сред Елхово и Одрин. Проектира се и права сред Лесово и Автомагистрала " Марица ", с цел да се раздели големият поток от ТИР-ове и влакове на две. Пешеходен мост при Резово също ще бъде построен. Силно се надявам, че новото държавно управление ще се възползва от постигнатото и ще довърши започнатото, разяснява Радев.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР