Бъдещата съпруга на принц Хари неведнъж вече нарушава кралските традиции.

...
Бъдещата съпруга на принц Хари неведнъж вече нарушава кралските традиции.
Коментари Харесай

Меган Маркъл отново гази кралските традиции

Бъдещата брачна половинка на принц Хари нееднократно към този момент нарушава кралските обичаи. Актрисата, която се отхвърли от кариерата си в името на любовта влезе много бързо в двореца и се появява на фамилни събития, които са единствено за членове на семейството.

Също по този начин стана ясно, че Маркъл е решила да произнесе тирада в огромния си ден през май, макар че това не е част от кралската традиция.

Ето, че стана ясно, че тя е решила да наруши традицията и с избора на цветя за булчинския си букет, написа Daily Express, представен от tialoto.

Според експертът по цветя Ана-Лиса Еванс булчинският букет на 36-годишната Маркъл ще включва обичаните ѝ божури, освен това освен бели, както повелява кралската традиция, а разноцветни.

Еванс предвижда, че избраницата на принц Хари ще заложи на обичаните си цветя, съдейки по изобилното им наличие във към този момент несъществуващия ѝ акаунт в Instagram.

„ Май е месецът на божурите и няма да се изненадам, в случай че те участват „ щедро “ в булчинския букет на Меган Маркъл. Очаквам също тя да наруши традицията, повеляваща букетът да е единствено от бели цветя, и да заложи на разноцветни божури “, споделя Ана-Лиса Еванс.

Флористката напомня, че към бялото – знак на непорочност и честност, са се придържали всички скорошни кралски булки – от Нейно Величество Елизабет Втора до принцеса Даяна и херцогинята на Кеймбридж Катрин.

„ Когато се омъжи за принц Уилям, Кейт се отклони от обичайния избор на орхидеи и вместо това заложи на по-нежни сезонни цветя като зюмбюли и момини сълзи. Букетът на принцеса Даяна беше „ каскадна дисхармония “ от ароматни цветя – гардении, жасмин, фрезии, момини сълзи “, напомня експертът.

Наскоро беше оповестено също, че преди сватбата си принц Хари и неговата избраница ще посетят гроба на майка му принцеса Даяна в Алторп – фамилното имение на рода Спенсър.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР