Бъдещата модернизация на перспективния руски самолет Су-57 до изтребител шесто

...
Бъдещата модернизация на перспективния руски самолет Су-57 до изтребител шесто
Коментари Харесай

National Interest: Модернизираният Су-57 ще бъде способен на много неща

Бъдещата рационализация на перспективния съветски аероплан Су-57 до изтребител шесто потомство ще изиска от Русия извънредно съществени старания и време. Това декларирал в своя обява в изданието The National Interest американският боен специалист Дейв Маджумдар. Според него, неотдавнашните изказвания на някогашния главнокомандващ на съветските Върховен касационен съд Виктор Бондарев, че Т-50 (заводското обозначение на Су-57) може да бъде доработен до модел от шесто потомство, не би трябвало да се възприема безусловно. За това е още рано да се приказва и заради обстоятелството, че самият Т-50 всъщност още не е пуснат в серийно произвеждане.

Маджумдар също по този начин отбелязва, че Военновъздушни сили на Съединени американски щати взаимно с американския флот преглеждат вероятността за основаване на изтребител от 6-то потомство, обаче никакви съответни характерности за новия аероплан не са оповестени.

В Пентагона към този момент учат хипотетични разновидности на наследника на Lockheed Martin F-22 Raptor, само че американските военни изключително педантично преглеждат другите по-нататъшни сюжети. За в този момент Щатите единствено се ориентират към 2030 година, по-нататък обаче не са помръднали.

По подобен метод, обобщава Дейв Даджумдар, не е ясно по какъв метод съветските военни са определили условията, които да предявят към своите изтребители „ в далечно бъдеще”. Той също по този начин смята, че в този миг няма задоволително учредения да се прави извод, че Су-57 ще се окаже настоящ в продължение на три десетилетия, заемайки през това време лидерско място в рейтингите на най-съвременните изтребители.

Експертът обаче позволява, че изказването на Бондарев несъмнено има някакви учредения и в Русия може би фактически се създава нов военен аероплан, като е изцяло допустимо той да бъде основан на основата на освежен ПАК ФА (Т-50). По подобен метод, обобщава Маджумар, осъвремененият Су-57 ще бъде кадърен на доста неща.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР