Бъдещата булка научи невероятно шокиращата новина точно когато се канеше

...
Бъдещата булка научи невероятно шокиращата новина точно когато се канеше
Коментари Харесай

Булка разбра за предателството на младоженеца преди сватбата, отмъсти му жестоко

Бъдещата младоженка научи необикновено шокиращата вест тъкмо когато се канеше да тръгне по пътеката, с цел да се омъжи за мъжа, който смяташе за любовта на живота си.

Вечерта преди планувания брачен ден жена получава неизвестен SMS, който разкрива изневярата на годеника й.

Двойката живеела дружно от шест години. Бъдещата младоженка даже не се замисляла, че обичаният й се среща с друго момиче зад тила й. Тя описа, че по време на шокиращото изобретение са били с другари в хотел.

Когато мобилният й телефон иззвънял, тя предположила, че това е следващото приветствие за идната гала. Тя обаче видяла скрийншотове от кореспонденцията, която бъдещият й брачен партньор води с друга жена, пише Mirror.

" Не бих се омъжила за него. А ти? " – се споделя в известието.
 Измамен жених, излъган преди сватбата, излъган на булката, отмъсти на младоженеца, екранна фотография, преписка, екранна фотография, Едно от известията, които дамата е получила Снимка: The Mirror
Жената, която пожела да остане анонимна, прегледа всички известия, изпратени до нея, в това число селфитата на годеника й с любовницата му. След като прегледала датите, тя открила, че това продължава от няколко месеца. Някои от известията са изпратени единствено преди няколко дни.

" Тялото ти е извънредно необикновено. И по дяволите, ти знаеш по какъв начин да го използваш. Иска ми се приятелката ми да има най-малко половината от уменията, които притежаваш ", се споделя в едно от известията.

Жената не съумяла да сдържи сълзите си и се обърнала за помощ към приятелите си. Те я ​​посъветвали да се обади незабавно на годеника си и да анулира сватбата, само че тя решила вместо това да измисли огромен проект за възмездие. Трябвало да пристигна на церемонията и по-късно да го „ сложи на мястото му “ пред всичките му другари и семейство.

" Вървях по пътеката с оловни крайници, роклята на фантазиите ми към този момент е просто костюм. Когато видя лицето ми, той разбра, че това не е радостна младоженка в нейния огромен ден, само че даже не подозираше какво ще стане ", сподели тя.

Когато дамата оповестила, че сватбата няма да се състои, всички присъстващи бяха шокирани. Момичето извадило мобилния си телефон и постепенно прочело всички известия, които й били изпратени предната вечер. В резултат на това младоженецът напуснал църквата, без да каже дума.

„ Днес няма да има брачен банкет, а празник на честността, намирането на същинската обич и следването на сърцето ви, даже и да боли “, споделила тя на гостите.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР