Баба Ванга предсказа поредица от събития и повечето от тях

...
Баба Ванга предсказа поредица от събития и повечето от тях
Коментари Харесай

Вижте предсказанията на баба Ванга за 2021 година: Тръмп ще ослепее, атентат срещу Путин и химически атаки в Европа

Баба Ванга предсказа поредност от събития и множеството от тях към този момент се извършиха: разпадането на Съветския съюз, нещастието на 11 септември 2001 година, гибелта на принцеса Даяна, повредата в Чернобил са единствено някои от нещата, които тя е видяла преди да се случат.

Изследователите на известната ясновидка настояват, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този миг. Твърди се, че Баба Ванга е предсказала тъкмо офанзивите на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Индонезия от 2004 година и възхода на исляма. С течение на времето Ванга предсказва обилни събития, стигащи чак до 5079 година – годината, когато светът ще завърши, съгласно нейните изказвания.

Ванга е предсказала тъкмо преди гибелта си, на 85-годишна възраст, че 2021 година " ще донесе настъпление на екстремисти “ над Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически офанзиви от " нашествениците “. През идващия интервал европейският континент може да доближи " края на своето битие “, твърди също баба Ванга. 

Американският президент Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, която ще го остави ням, и ще претърпи мозъчна контузия, съгласно ясновидката. 

За 2021 година тя също предвижда икономическия спад на Европа и опит за нападение против съветския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че опасността за водача на Кремъл може да пристигна от неговата страна.

Ясновидката предсказала, че " светът ще страда от доста катаклизми и огромни бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат сложни времена. Хората ще бъдат разграничени от вярата си. Свидетели сме на опустошителни събития, които ще трансформират ориста на човечеството. “ 

За далечното бъдеще тя предвижда, че " животът в космоса ще бъде открит и внезапно ще стане ясно по какъв начин животът на Земята се е появил за първи път “, а през идващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове. 

" Съветският съюз ще бъде възобновен през първата четвърт на 21 век. “

" Влаковете ще " летят “, употребявайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре, а Земята ще си почине. “ Все повече се дискутира потреблението на слънчевата сила, тъй че прогнозата на Ванга не наподобява толкоз футуристична. 

" Силен змей ще завладее човечеството. Трите колоса ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и доста нули “, предвижда Ванга. Тълкувателите допускат, че " драконът “ е Китай, който се трансформира в суперсила. Трите колоса може да са Русия, Индия и Китай, а във връзка с парите – банкнотите от 100 юана и 5000 рубли имат червен цвят. 

" В началото на 21 век човечеството ще се отърве от рака. Ще пристигна ден, когато ракът ще се върже с стоманени вериги “, планувала Баба Ванга.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР