Баба се е удавила в отводнителен канал в монтанското село

...
Баба се е удавила в отводнителен канал в монтанското село
Коментари Харесай

Трагедия! Баба се удави в отводнителен канал

Баба се е удавила в отводнителен канал в монтанското село Смирненски, оповестиха от полицията. Трагичният случай станал към 14 часа на 21-ви април наоколо до дома й, оповестява bulnews.bg.

79-годишната Атанаска Стоянова от столицата живеела в наследствена къща в селото. Тя излязла да се разноски, навела се да погледа водата, само че се подхлъзнала и паднала, и по този начин намерила смърпа си в канала. Вероятно й се е завил свят, разясняват хората. След сигнал от съседи, огнеборци от пожарната в Брусарци оказали подпомагане на екип спасители от Лом и тялото й е извадено. По него няма следи от принуждение, прецизираха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Община Брусарци е приключила план за създаване на отводнителни канали по пет улици в село Смирненски и за разчистване на коритото на река Гаговица през 2014 година. Проектът е на стойност 835 562 лв.. Финансиран е от оперативната стратегия " Регионално развитиё'и общината.

В Смирненски са построени пет отводнителни канала с обща дължина 2870 м, 22 шахти и 15 водостоци. Благодарение на новите уреди доста са намалели вредите от поройните дъждове, паднали в селото напролет. Предотвратени са наводнявания на къщи в селото, в което живеят 430 души, описаха локалните.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР